Виж своя Хороскоп за утре и вдругиден! Разбери какво те очаква и бъди готов с  отговорите преди да са ти задали въпросите! При нас ще откриеш още:

Хороскоп за 07.01.2016

( Votes )
Овен
Както обикновено ще попадате в нелепи и неловки ситуации. Вие просто сте шампион по „не ставащо” и „неподходящо”. По начало се отнасяте към това с насмешка, но скоро тенденцията ще започне да Ви дразни не на шега. Търпението не би Ви било излишно, но днес май няма от къде да го вземете. Така че не се учудвайте от спорове и разправии, а просто се опитайте, да сте по-сдържани. Не би било зле повече да почивате и по-малко да работите.

Продължение...

 

Хороскоп за 06.01.2016

( Vote )
Оценка на читателите: / 1
Слаба статияОтлична статия 
Овен
Подходящ ден за среща с влиятелни хора, а и за преговори. Ще успеете да направите приятно впечатление, да представите своите достижения в най-добра светлина, както и да заслужите одобрение и похвала. Може да бъдат обсъждани финансови и кариерни перспективи и има вероятност да Ви предложат нещо интересно. Вероятна е среща с човек, който някога е изпитвал към Вас силни чувства. Неочаквано може да се окаже, че тези чувства не са угаснали.

Продължение...

Хороскоп за 06.01.2016 - 5.0 out of 5 based on 1 vote
 

Страховете на Зодиакалните знаци

( Votes )
Оценка на читателите: / 11
Слаба статияОтлична статия 
 Страховете на Зодиакалните знаци




Всеки има своите страхове, които го преследват през целия му живот. На практика излиза, че доста от тях ни де „полагат“ поради принадлежността ни към зодиакалния ни знак….

Овен

Продължение...

Страховете на Зодиакалните знаци - 5.0 out of 5 based on 11 votes
  

Хороскоп за 05.01.2016

( Vote )
Оценка на читателите: / 1
Слаба статияОтлична статия 
Овен
Утрешният ден ще донесе нови проблеми, които предстои да решите заедно със своя любим човек, а в карен случай - поединично. Но за това сега просто не си заслужава да мислите. Звездите препоръчват да живеете в днешния ден и да получите от него максимум радост и удоволствия.

Продължение...

Хороскоп за 05.01.2016 - 5.0 out of 5 based on 1 vote
 

Хороскоп за 04.01.2016

( Votes )
Овен
Благоприятен ден за запознанства. Може да се запознавате на всякъде, в зависимост от ситуацията: на улищата, в метрото, или дори в мрежата. Условието е само едно - трябва да бъдете оригинални. Тирадите за времето са толкова остарели и изтъркани, че отдавна вече никой не им обръща внимание. По-добре предложете, да обсъдите насъщните проблеми на генетиката. Така ще предизвикате огромен интерес към себе си.

Продължение...

  

Страница 372 от 376

<< Начало < Предишна371372373374375376Следваща > Край >>