Виж своя Хороскоп за утре и вдругиден! Разбери какво те очаква и бъди готов с  отговорите преди да са ти задали въпросите! При нас ще откриеш още:

Хороскоп за 17.12.2015

( Votes )
Оценка на читателите: / 2
Слаба статияОтлична статия 
Овен
Време е да разпуснете и да си отпочинете, но, разбира се, не сами! Вселената Ви приканя да прекарате времето с този, с който просто умирате от желание да бъдете. И вместо да се мъкнете по улиците, заведете го в своето гнезденце, отпуснете се и се насладете на хубавата вечер.

Продължение...

Хороскоп за 17.12.2015 - 5.0 out of 5 based on 2 votes
 

Хороскоп за 16.12.2015

( Votes )
Овен
През първата половина от деня се погрижете за своето здраве . Отложете спешните здачи и отделете повече внимание на своите близки. Дребните проблеми не са повод да се карате. По- добре насочете своята енергия за по- значими неща. Ако имате усещане, че приближава депресия, не се паникьосвайте, а си организирайте излизане сред хората дискотека, приятелска среща в някое кафе, или каквото там измислите. Постарайте се да се погрижите за своето самочувствие. И се огледайте - човекът, когото търсите, вероятно е някъде наблизо.

Продължение...

 

Месечен Хороскоп - Януари 2016

( Votes )
Оценка на читателите: / 2
Слаба статияОтлична статия 
 
Овен
За  Вас  януари  ще  бъде  доста динамичен.В  работата  си ще  се  наложиндоста да експериментирате.Това  може  да Ви  притеснява, но  никой  не  се  съмнява, че  така  може  да  се  родят  нови  и  интересни  неща.  За  съжаление  тази  Ваша  дейност  няма  да  бъде  добре  подкрепена с  пари.  Финансовата  ситуация  ще  се  оправи  едва  към  края  на  месецам, в  третата  декада. Обърнете  сериозно  внимание  на  здравето  си, защото  има  опасност  от  простудни  заболявания, а  и  синдромът  на  хроничната  умора  отслабва  имунитета. При  всичките  си  грижи  не  забравяйте  за  своите  близки – те  се  нуждаят  от Вас!  Подкрепата, от  която  се  нуждаят  е  най-вече  емоционална.
 

Продължение...

Месечен Хороскоп - Януари 2016 - 5.0 out of 5 based on 2 votes
  

Хороскоп за 15.12.2015

( Votes )
Овен
Днешното утро обещава да бъде доста наситено със събития и ангажименти, и даже няма и да поискате да помислите за онова, което ще бъде утре. Приливът на вътрешна енергия наистина е възхитително усещане, но се постарайте да се сдържате и да не отидете твърде далеко. Тази енергия скоро ще се изтощи, така че е най-добре да я запазите за по-мрачни дни. Скоро ще Ви се налож да активизирате всички запаси от енергия, за да се справите с някаква сложна ситуация.

Продължение...

 

Хороскоп за 14.12.2015

( Votes )
Овен
Днес ще трябва да сте по-внимателни и да се опитате да се съобразявате с чувствата на другите. Може малко да ви помръзва, но не очаквайте някой друг да ви свърши работата. Добре е да не се опитвате да спорите с висшестоящи, няма да е във ваша полза. asdasdas 'sadasd

Продължение...

  

Страница 373 от 375

<< Начало < Предишна371372373374375Следваща > Край >>