Виж своя Хороскоп за утре и вдругиден! Разбери какво те очаква и бъди готов с  отговорите преди да са ти задали въпросите! При нас ще откриеш още:

Хороскоп за 10.12.2015

( Votes )
Овен
Като допълнение към обожанието, с което Ви обкръжават сегашните Ви поклонници, ще Ви се появят и нови „въздишащи”, надяващи се на Вашето внимание. Тъй като обожавате съревнованията, непременно им разкажете един за друг просто за да видите, какво ще излезе от цялата работа. Но ако сериозно се интересувате поне от един от тях, не позволявайте играта да бъде прекалено продължителна.

Продължение...

 

Хороскоп за 09.12.2015

( Votes )
Овен
Очертава се един благоприятен ден за работа, а също и за всякакви неочаквани решения в областта на работата. На съвещанията през този ден може да предлагате най- нестандартните и странни идеи. Шанса, те да бъдат възприети отлично, е много голям. В бъдеще всички ще се вслушват във Вашето мнение при решаване на задачи от подобен род. Деловите срещи ще преминат прекрасно , а за романтичните вероятността за разбиране е голяма, но едва ли ще Ви остане време.

Продължение...

 

Хороскоп за 08.12.2015

( Votes )
Овен
Имате цял един ден, в който изцяло може да се посветите на своето любимо занимание - общуване с другите хора. Привечер се подгответе, малко да си отдъхнете от това. Възможно е даже да Ви се прииска да се уедините. Даже и у представителите на такъв страстен и общителен знак от време на време се появява мисълта, че домът е единственото място, на което биха искали да бъдат. Не се съпротивлявайте на своето желание - помислете за това като за шанс да си отдъхнете.

Продължение...

  

Хороскоп за 07.12.2015

( Votes )
Овен
Бъдете готови на това, Вашите постижения, както и привичните Ви методи на работа, да бъдат подложени на съмнения. Този ден ще изисква от Вас умение спокойно да приемате критика, да зашитавате своята позиция с добре измислени аргументи, да анализирате чуждите грешки, както и да си правите от всичко това правилни изводи. От гледна точка на личните отношения, денят се подрежда съвсем успешно и Ви дава възможност да прекарате времето си с най-скъпите за Вас хора. Възможни са приятни сюрпризи, а не са изключени и неочаквани любовни признания, паралелно с интересни запознанства.

Продължение...

 

Хороскоп за 06.12.2015

( Votes )
Овен
Много подходящ ден за работа, а на Вашите професионални успехи може само да се завижда. Вероятно е повишение в службата, а е възможна и появата на нови интересни задачки. Не разчитайте на рязко повишаване на доходите, но днес създавате база за своето бъдещо материално благополучие. Сложно ще се шодреждат отношенията с новите познати. Възможни са разногласия в трудовия колектив или в компания от приятели. В семейството пък отношенията ще бъдат напълно хармонични. Важното е, да запазите верността към своите принципи, но и от близките не изисквайте незабавни и грандиозни поромени в мирогледа. Влюбените през този ден може да обсъдят важни въпроси, като избегнат разправиите.

Продължение...

  

Страница 374 от 375

<< Начало < Предишна371372373374375Следваща > Край >>