Дизайн за баня от Карим Рашид

Оценка на читателите: / 9
Слаба статияОтлична статия 
Дизайн для ванной от Карима Рашида
 

 

Решили сте да смените интериора в банята си, но не знатете какво да изберете измежду съвремените варианти, които предлагат многобройните фирми? Най-добре е да попитаме за това дизайнера Karim Rashid!

 

 

Все пак неговата колекция е създадена специално за бани с вани и носи названието «Kawa», радвайки любителите с различни форми и цветове.

 

 

Дизайн для ванной от Карима Рашида
 
Изборът е огромен. Има вани и умивалници в отровно розови цветове, в спокойно зелени или просто неутрални. Всеки вкус може да бъде задоволен – избирай каквото пожелаеш. Дизайнерът създава тази колекция за компанията Cisal, като впрочем повечето елементи са създавани по отделно, а накрая са се получили прекрасни комплекти. Съвсем не е задължително да направите банята си в розовата гама, достатъчно е да сложите цветни кран и закачалки и ще предадете желания цят на помещението.

Дизайн для ванной от Карима Рашида
 
Дизайн для ванной от Карима Рашида

И ето, че с промяната на акесоарите помещението ще стане по-ярко и свежо. Това е и подчертано в колекцията на Карим Рашид – всичко докоснато от ръцете му заискрява, засиява с ярки и живи цветове. В неговия творчески свят няма скука и еднообразие. Такъв иска да направи и нашия живот дизайнера.

Дизайн для ванной от Карима Рашида

 


ArtIvet.com
ВРАТИ от ВРАТИ.net - Интериорни, Гаражни, Метални, Дворни

 


по материали от новате.ру

Дизайн за баня от Карим Рашид - 4.8 out of 5 based on 9 votes

Добавете коментар

Вашето име:
Вашият email:
Заглавие:
Коментар: