Russian Design Show: мебели от подръчни материали?

( Votes )
Оценка на читателите: / 2
Слаба статияОтлична статия 
На изложението Russian Design Show, което продължава до 1 юли, се представят авторски мебели на 24 известни дизайнери. Повечето експонати вече са разпродадени и то - за значителни суми.

 

Като цяло, препоръките на специалистите, участващи на изложението към потребителите са, да оставят повече свободно пространство и въздух в стаите за сметка на мебелировката.


Добре е също така да присъства един ярък и оригинален елемент в декорацията на стаята. Шкафовете могат да бъдат прибрани в гардеробната, а мебелите да бъдат практични и удобни.

 

По мнение на съвременните дизайнери, смесването на различните модни стилове е идеален вариант за Вашата стара къща. Ако използвате материали като дърво, мрамор, стомана и бронз, трябва да знаете, че те се допълват много добре един с друг. Пластмаса и каучук са също подходящи и могат да намерят своето приложение. Те са меки и леки, не се повреждат от водата и не е нужно да ползвате прахосмукачка.

Любителите на оригиналните вещи непременно ще оценят това кресло, което напомня на дантелена салфетка, изплетена на една игла. Основата е от тежка пластмаса, така че на него може спокойно да се седи.


Ако ви е омръзнала дамската чанта...направете от нея кресло. Този стол, който е съчетание от обикновена табуретка и останки от изящно кресло, определено би освежил артистично всеки стар интериор.

Даже тази счупена масичка може да се впише подходящо в интериора и да впечатли гостите с творчеството на обитателите.


Ако искате да се почувствате като на плажа, на помощ ще Ви дойдат френските дизайнери. Те предлагат, върху изпънатия килим тип “зебра” с нахвърляни върху него камъни-възглавници, да прекарате приятно времето си с книга в ръка.

 

/По материали на kp.ru /сграда.ком


Russian Design Show: мебели от подръчни материали? - 1.0 out of 5 based on 2 votes

Добавете коментар

Вашето име:
Вашият email:
Заглавие:
Коментар: