Дете или куче ?!!???

( Vote )
Оценка на читателите: / 1
Слаба статияОтлична статия 
Работливите и изпълнителни японци ни напомнят за неуморните и плодотворни пчели.Япония от край време сравняваме с пчелен кошер. Но ето, че и в техния „кошер” започна да намалява популацията им (според доклад на правителството за първи път откакто се води отчет, от повече от 100 години има намаляване на броя на населението). Да, истина е, макар в Япония да няма криза, да има работа и стандартът да е изключително висок, японците намаляват. Предпочитат да гледат куче, вместо дете или внуче.

 

 

Броят на кучетата днес надвишава броя на децата под 10-годишна възраст. За сведение, през 2006-та е имало 13.1 милиона кучета в Япония.

Много жени избират да градят кариера и да нямат деца и избират кучетата, тъй като в Япония мястото на жената е с децата е у дома.
Броят на миниатюрните кученца продължава да се увеличава. Сладки, гальовни с очички като черни буболечки, те са любимците в домовете. Бизнесът покрай тях процъфтява с пълна пара. От безмилостното развъждане на животните за продан, до луксозната храна, аксесоари и шикозния гардероб и бижута.

Цените на кучетата са разнообразни, за пример едно луксозно Чихуа-хуа струва около 250, 000 йени ($2, 617). И това е само цената да бъде придобито. Медицинските грижи, храната, глезотиите, плащането на човек да го разхожда са разходи, които почти съвпадат с тези за отглеждане на дете. Но все пак японците предпочитат да отглеждат кученца вместо дечица засега.Силва Коен

 

 ПОДОБНИ ПУБЛИКАЦИИ:
ПО-НОВИ ПОДОБНИ ПУБЛИКАЦИИ:
ПО-СТАРИ ПОДОБНИ ПУБЛИКАЦИИ:

Дете или куче ?!!??? - 5.0 out of 5 based on 1 vote

Добавете коментар

Вашето име:
Вашият email:
Заглавие:
Коментар: