Виж своя Хороскоп за утре и вдругиден! Разбери какво те очаква и бъди готов с  отговорите преди да са ти задали въпросите! При нас ще откриеш още:

Хороскоп за 06.11.2020

( Votes )
Овен
Това е един изключително подходящ ден за занимания със спорт и физическа работа. Освен това ще бъде успешен и за съвместен бизнес, финанси и придобиване на съвместно имущество. Проявата на лична инициатива и чувство за лидерство в професионалната и научна сфера ще Ви донесат успех. Възможно е участие в секретни разработки , свързани с военни проекти.

Продължение...

 

Хороскоп за 05.11.2020

( Votes )
Овен
През този ден ще се обострят сексуалните инстинкти и любовните Ви преживявания ще станат по-силни. Ще бъдете по-възприемчиви към настроението на обекта на своите чувства или към потребностите и вкуса на своя постоянен партньор. Любовта, в която сте се съмнявали, е способна отново да Ви обхване с нова сила. Ако имате собствен бизнес, ще се наложи да мислите не само за ползите си, но и за благото на своите клиенти, помощници и купувачи. При недостиг на собствени средства, имате шанс да си набавите недостигащата сума от съвместния бюджет.

Продължение...

 

Хороскоп за 04.11.2020

( Votes )
Овен
Подходящ ден за среща с влиятелни хора, а и за преговори. Ще успеете да направите приятно впечатление, да представите своите достижения в най-добра светлина, както и да заслужите одобрение и похвала. Може да бъдат обсъждани финансови и кариерни перспективи и има вероятност да Ви предложат нещо интересно. Вероятна е среща с човек, който някога е изпитвал към Вас силни чувства. Неочаквано може да се окаже, че тези чувства не са угаснали.

Продължение...

  

Хороскоп за 03.11.2020

( Votes )
Овен
Много се срамувате за нещо пред Вашата половинка. Май и Вие не знаете точно за какво. Само че през целия ден няма да Ви напусне желанието, да искате прошка от нея. Ами тогава искайте! Току-виж се оказало, че наистина има за какво да Ви прощава... Но при всички случаи ще и бъде приятно да осъзнае, че Ви е скъпа.

Продължение...

 

Хороскоп за 02.11.2020

( Vote )
Оценка на читателите: / 1
Слаба статияОтлична статия 
Овен
Сега приятелството за Вас е много по-важно, от когато и да било, и Вие , съвсем не без основание, се гордеeте от факта, че сте израстнали до мъдър и грижлив съюзник, готов винаги да окаже подкрепа на всички особени хора във Вашия живот. В дадения момент човек, който не Ви е безразличен, преживява не леки времена, и Вие не знаете какво да направите. Това усещане на действителността е нормално, но съвсем не значи, че зарад него трябва да се самобичувате. В момента този човек сам трябва да се справи с всичко. Онова, което може да направите е, да му дадете ясно да разбере, че винаги може да разчита на Вас.

Продължение...

Хороскоп за 02.11.2020 - 5.0 out of 5 based on 1 vote
  

Страница 144 от 375

<< Начало < Предишна141142143144145146147148149150Следваща > Край >>