Виж своя Хороскоп за утре и вдругиден! Разбери какво те очаква и бъди готов с  отговорите преди да са ти задали въпросите! При нас ще откриеш още:

Хороскоп за 03.12.2020

( Vote )
Оценка на читателите: / 1
Слаба статияОтлична статия 
Овен
На Вашия любим човек днес няма да е достатъчно Вашата компания. Вие ще бъдете заети с някаква друга работа и няма да имате възможност да разговаряте с него толкова, колкото му е необходимо. Затова бъдете готови за обиди от различен характер и голямо неразбиране от негова страна.

Продължение...

Хороскоп за 03.12.2020 - 5.0 out of 5 based on 1 vote
 

Хороскоп за 02.12.2020

( Votes )
Овен
Като допълнение към обожанието, с което Ви обкръжават сегашните Ви поклонници, ще Ви се появят и нови „въздишащи”, надяващи се на Вашето внимание. Тъй като обожавате съревнованията, непременно им разкажете един за друг просто за да видите, какво ще излезе от цялата работа. Но ако сериозно се интересувате поне от един от тях, не позволявайте играта да бъде прекалено продължителна.

Продължение...

 

Хороскоп за 01.12.2020

( Votes )
Овен
Този ден ще Ви даде възможност за получаване на добри пари. В интерес на истината, тези пари ще получите доста по-късно, но самата перспектива за увеличаване на финансовото положение много ще Ви зарадва. Възможни са спорове с колегите и шефовете, но от сложните ситуации ще излизате победител. Забележителни възможности се откриват пред романтично настроените представители на знака. Денят, както никога до сега, е особено подходящ за нови запознанства и срещи. Вече създадените отношения видимо ще се подобрят, ако проявите малко повече отстъпчивост.

Продължение...

  

Хороскоп за 30.11.2020

( Votes )
Овен
Днес Вашия любим човек ще чувства остър недостиг на внимание от Ваша страна. Той постоянно ще се нуждае от Вашата подкрепа, грижа и опека и даже не толкова приятелска, колкото родителска и покровителствена. Постарайте се да му я осигурите в най- добър вид. Очаква Ви някаква изненада.

Продължение...

 

Хороскоп за 29.11.2020

( Votes )
Овен
Много трудно ще можете днес да угодите на своя любим човек. Той ще иска от Вавс много, и на моменти даже практически невъзможното. Постарайте се да изпълните неговите изисквания: ако не всички, то поне колкото е възможно, за да можете след това с увереност да кажете:”Направих всичко, което мога”.

Продължение...

  

Страница 141 от 375

<< Начало < Предишна141142143144145146147148149150Следваща > Край >>