Виж своя Хороскоп за утре и вдругиден! Разбери какво те очаква и бъди готов с  отговорите преди да са ти задали въпросите! При нас ще откриеш още:

Хороскоп за 06.09.2018

( Votes )
Овен
Ako отдавна сте искали да започнете служебен роман, днес е най-подходящия ден за това.Постарайте се да направите всичко възможно, та започващите взаимоотношения да не навредят нито на Вас,нито на Вашия евентуален любим човек, а и случващото се да компроментира никого.

Продължение...

 

Хороскоп за 05.09.2018

( Votes )
Овен
Най-подходящото време да напомните за себе си на хора, с които се каните да имате работа през следващата година. Решаването на всички задачи ще изисква Вашето участие и затова колкото и да са надеждни Вашите помощници, няма да е изьлишно да проверите, до колко правлно изпълняват Вашите разпореждания. На много Овни – ръководители ще се наложи да се намесят в личните работи на подчинените. Ще получите неочаквани предложения и покани, което може да Ви принуди да промените своите планове . Не се страхувайте от смели и весели експерименти.

Продължение...

 

Хороскоп за 04.09.2018

( Votes )
Овен
Избягвайте нововъведенията и предпочетете старите и проверени способи за действие. В живота Ви се подреждат ситуации, при които е важно да на нарушите естествения ход на събитията, а всички активни действия биха довели най-вече до негативни резултати. Проявете сдържаност и мъдрост, а те ще Ви помогнат да не станете жертва на измама, и да не попаднете под влиянието на егоистични и недобросъвестни хора.След обяд, благодарение на нарастналото си обаяние, без труд ще завоювате симпатиите на онези, които са във Вашето обкръжение. За тогава планирайте романтичните си срещи.

Продължение...

  

Хороскоп за 03.09.2018

( Votes )
Овен
За Вас това е сложен ден, в който се налага да се вписвате в обстоятелствата, които съвсем не са характерни за Вас. Оказвате се в положение на човек, който моли за помощ, но никога не помага на другите и не им я предлага, макар да е пределно ясно, че се нуждаят от нея. Практически е невъзможно да повлияете на развитието на ситуацията и всичко, което Ви остава е, да се опитате да промените отношениято си към нея. Хората, които не Ви обичат, днес ще са много сдържани в проявата си на чувства към Вас. Ако днес де нуждаете от повече подкрепа от обикновено, това може да Ви накара да страдате.

Продължение...

 

Хороскоп за 02.09.2018

( Votes )
Овен
Днес рискувате да се скарате с Ваш приятел, заради любимия Ви човек, и то да се скарате доста сериозно и с основание. Впрочем изборът: „или той или аз” пред Вас няма да застане. Помирението ще се окаже доста сложно, но рано или късно, така или иначе, то ще стане реалност.

Продължение...

  

Страница 248 от 375

<< Начало < Предишна241242243244245246247248249250Следваща > Край >>