Виж своя Хороскоп за утре и вдругиден! Разбери какво те очаква и бъди готов с  отговорите преди да са ти задали въпросите! При нас ще откриеш още:

Хороскоп за 05.10.2018

( Votes )
Овен
Днес ще се срамувате заради Вашата половинка. И то най-вече неоснователно. Просто Вашето шесто чувство ще твърди, че тя постъпва не както трябва, и не прави това, което говори.... Голяма е вероятността да се заблуждавате и затова не си заслужава така старателно да се вслушвате във всичко. А и науката още не е доказала, съществува ли то, или не.

Продължение...

 

Хороскоп за 04.10.2018

( Vote )
Оценка на читателите: / 1
Слаба статияОтлична статия 
Овен
Днес ще си дадете сметка, че не можете да кажете на своя любим човек цялата истина, тъй като ако чуе всичко, ще му бъде съвсем болно, което, по Ваша преценка въобще не е нужно, защото няма да бъдете разбрани. В крайна сметка се постарайте да се държите така, че да не се досети, че това не е цялата истина.

Продължение...

Хороскоп за 04.10.2018 - 5.0 out of 5 based on 1 vote
 

Седмичен общ хороскоп 1 октомври – 7 октомври 2018

( Votes )
Овен
През  тази  седмица  ще  сте  склонни  да  преувеличавате  нещата  и  да  усложнявате  отношенията  си с  хората около  Вас. Може  би  няма  да  е  зле  да  поговорите  с  човек,  на  когото  имате  доверие  и  така  да  намерите  верния  път.  Очаква  Ви  период  на  важни  срещи и  съвещания.  В  срада  ще  имате  желание  да  действате,  но най-добре  ще  бъде,  ако  посветите  времето  си  на  приключване  на  неотложните  задачи. В  петък  помислете,  с  какво  бихте  искали  да  се  занимавате  в  близко  бъдеще. 

Продължение...

   

Хороскоп за 03.10.2018

( Votes )
Овен
Настроени сте оптимистично, но просто не можете да дочакате случай, за да изпитате съдбата. Затова сега, когато Вселената Ви потупа по рамото и поска да подскочите, независимо дали изглежда правилно, Вие ще се просто щастливи от този призив и ще бъдете повече от уверени в положителния резултат. Достатъчно дълго сте изпълнявали своите задължения, и защо тогава да не дадете воля на своята войнствена страна, и да не разпуснете, както подобава?...

Продължение...

 

Хороскоп за 02.10.2018

( Votes )
Овен
Не позволявайте поради притеснението и поради финансови причини да се нарушат плановете Ви. Отделете внимание на облеклото си, а това ще даде на Вашия дух свобода и индивидуалност. Със здравето сте добре, а ако има някакъв проблем, днес е подходящ ден, за да се заемете с него. Ако искате днешния ден да е успешен, станете много рано. И по- добре да не се захващате с нищо ново, ако липсва пълна увереност в успеха. След работа пообиколете магазините - това ще Ви ободри.

Продължение...

   

Страница 241 от 371

<< Начало < Предишна 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250 Следваща > Край >>