Магически ритуал за привличане на пари и материално благополучие

( Votes )
Оценка на читателите: / 0
Слаба статияОтлична статия 
магичен ритуал за привличане на пари и благополучие

Съществува магичен ритуал, известен само на малцина, за привличане на пари и материално благополучие в живота. 
 
Въпреки, че изпробвалите го твърдят, че никога не остават без пари, а когато средствата им намалеят, винаги нещата някак се подреждат и отнякъде им изскачат още пари. Този магичен ритуал е много простичък и лесен. Споделяме го с вас и вярваме, че няма да останете разочаровани ако решите да го пробвате. 
За да привлечете към себе си положителната енергия на парите и благополучието е достатъчно да поставите в портомонето си хубаво, здраво листо ДАФИНОВ ЛИСТ. Да, само това е необходимо! Дафиновият лист от древността е известен със своите лековити и магически способности. Предците ни, посветени в магичния ритуал, само са берели и сушели листата на лавровото дръвче, но магията ще подейства дори и ако използвате лист, закупен от магазина с кулинарна цел. 
 
Важно е от време на време да сменяте сложения дафинов лист с нов, за да е свеж и да излъчва чиста енергия. Доста потребители вече се радват на ефекта от него, вие вероятно ще сте следващите, ако ни се доверите.

дафинов лист за привличане на пари и благополучие
 
Не е необходимо да споделяте с хора, които не биха ви разбрали, нито пък се занимават с чудеса. Достатъчно е, вие да го правите и виждате конкретните “плодове” на действията си. Скептично настроените не са един или двама, светът има потребност и от тях, но не позволявайте да развалят ентусиазма ви, когато задълбавате в тази материя.
 
Уханният дафинов лист в портмонето очаква от вас поне малко да му имате вяра. А с времето сами ще разберете колко голяма е силата му. 
 
Опитайте!

Вижте още: 

Как да се примамят пари? (народни вярвания)


 
 
Източник: slavanews.net

 
 

 


ПОДОБНИ ПУБЛИКАЦИИ:
ПО-НОВИ ПОДОБНИ ПУБЛИКАЦИИ:
ПО-СТАРИ ПОДОБНИ ПУБЛИКАЦИИ:

Добавете коментар

Вашето име:
Вашият email:
Заглавие:
Коментар: