Как да се примамят пари? (народни вярвания)

( Votes )
Оценка на читателите: / 24
Слаба статияОтлична статия 

магия за пари

За да обичат заработените пари Вашия дом, в деня на взимане на заплата , не трябва да харчите от нея нито една стотинка, а нека цялата сума да пренощува в къщи.

Някои жреци на житейската мъдрост съветват, да се съхранява в дома банкнота с голяма стойност, която, както твърдят тя, „заредила се” от Вашата енергия, ще започне да привлича към себе си пари.

Няма да имате пари, ако си свиркате в помещението, или ако събирате трохите от масата с ръка.

Не давайте на заем на съседите хляб и сол. По този начин богатството може да напусне Вашето семейство , и да отиде в друг дом.

За да се запазят пари в дома, метлата трябва да се оставя с дръжката надолу.

За повишение на заплатата е най- добре да  говорите в сряда през деня.
.
Не заемайте пари в понеделник, не връщайте във вторник и не давайте на заем в петък.

Връщайте и давайте на заем непременно сутрин,  тъй като всички действия с пари вечер, предизвикват разорение.  И въобще – старайте се никога да не заемате, а по- скоро да давате на заем, защото по този начин програмирате парите да се връщат при Вас.
 
В джобовете на дрехите, закачени за сезона в гардероба, поставете  банкноти , с т. н. „малко достойнство” – или с малка стойнст. И знайте – парите не обичат прокъснати джобове и откъснати копчета!

Никога не дръжте портмонето си празно. Нека в него да има поне една монета.

Всичко банкноти в него трябва да се поставят с лицевата страна към притежателя.

Ако имате възможност, би било добре в най- малката преградка на портмонето си да държите сгъната на триъгълник банкнота от един долар.  В портмонето трябва да има и така наречената „щастлива монетка” ( първата заработена, получена от добър човек или успешна сделка и т.н.). Тази монетка не трябва да се харчи – тя е щастлив талисман за богатство. Иначе парите ще се обидят, и няма да идват в ръцете Ви...

как да примами парите

Спечелените от хазарт, изкараните по нечестен начи, намерените и подарени пари, не носят щастие. Затова е най- добре да не се задържат във Вашето портмоне. Раздайте ги на нуждаещите се, или незабавно ги похарчете.
И в крайна сметка май Ви стана ясно, че парите може много лесно да бъдат изхарчени, а и че съществува начин, да ги примамите към себе си! Придържайте се към правилата!

 

 

Joe DouПОДОБНИ ПУБЛИКАЦИИ:
ПО-НОВИ ПОДОБНИ ПУБЛИКАЦИИ:
ПО-СТАРИ ПОДОБНИ ПУБЛИКАЦИИ:

Как да се примамят пари? (народни вярвания) - 4.4 out of 5 based on 24 votes

Добавете коментар

Вашето име:
Вашият email:
Заглавие:
Коментар: