Arthrocurcum - здраве за вашите стави. Против артрит, хранителна добавка

( Votes )
Оценка на читателите: / 8
Слаба статияОтлична статия 
ARTHROCURCUM съдържа компоненти, които отговарят на целите на лечението на костно-ставните заболявания, като за първи път включва и униланите противовъзпалителни свойства на КУРКУМА.

Глюкозамин – сулфат е веществото, от което се образуват основните компоненти на ставния хрущял – глюкозаминигликаните. От глюкозамин – сулфат може наново да се синтезира здрава хрущялна тъкан, чрез него ставите се предпазват от дегенеративни промени посредством намаляване синтезата на протеолитични ензими и други увреждащи хрущялния матрикс субстанциии и стимулиране синтезата на протеингликани. Това удължава живота на хрущялните клетки. Допълнително тази съставка стимулира синовиалната продукция на хиалуронова киселина, намалява болката и подобрява функцията на ставите.

Хондроитин – сулфат е основна съставка на хрущялната тъкан и определя нейния структурен интегритет. Сулфатната група на хондроитина прегрупира електроните в хрущяла така, че осигурява неговата максимална устойчивост на натиск. Загубата на този компонент е една от причините за поява на остеоартрит. Хондроитин – сулфат стимулира синтезата на протеогликани и на хиалуронова киселина и намалява субстанциите, предизвикващи загуба на хрущялни клетки.

Метил – сулфонил – метан (MSM) е естествен източник на сяра, основен елемент в структурата на хрущялната тъкан, който поддържа нейната здравина. Метиловите групи на тази съставка са необходими за редица жизненоважни процеси в организма, включително производството на енергия. Научни изследвания показват, че MSM спира образуването на антитела към колагена и превантира продукцията на ревматоиден фактор и антинуклеарни антитела. MSM намалява болката като спира образуването на факторите на възпалението – простагландини и на автоимунните процеси – левкотриени.
 автор: WWW.DNSG-BG.COMПОДОБНИ ПУБЛИКАЦИИ:
ПО-НОВИ ПОДОБНИ ПУБЛИКАЦИИ:
ПО-СТАРИ ПОДОБНИ ПУБЛИКАЦИИ:

Arthrocurcum - здраве за вашите стави. Против артрит, хранителна добавка - 5.0 out of 5 based on 8 votes

Добавете коментар

Вашето име:
Вашият email:
Заглавие:
Коментар: