Идеалната височина на тока. Как да го изчислим и да избегнем болките в гърба

( Vote )
Оценка на читателите: / 1
Слаба статияОтлична статия 
alt Идеалната височина на тока. Разберете как да го изчислите, за да избегнете евентуални болки в гърба при носене на токчета. Какво трябва да знаете и какво ни съветват нашите експерти. Каква е формулата за изчисление?


Как да изчислим идеалната височина на токчетата. Каква е формулата?

Ако не сте знаели, можете да изчислите височината на идеалния ток, за да разберете какъв размер трябва да бъде и да избегнете евентуални болки в гърба. Ние, дамите, винаги се сблъскваме с този проблем, така че трябва да знаем какви са идеалните токчета.
 
altИма няколко метода за това, като първият се състои в измерване на дължината на подметката и се отнася до това какви обувки можете да носите през деня, в офиса или на работа. Измерете подметката от петата до върха на големия пръст и след това разделете тази стойност на 7.
 
 
Например, ако дължината на подметката ви е 19 см, тогава височината на идеалния ток ще бъде 19 делено на 7, което е 2,71. След като направите сметката, най-вероятно ще забележите, че токчетата, които сте носили, са били твърде големи за вас и това е причината да изпитвате болки в гърба.
 
Според експерти, за да избегнете болки в гърба при носене на токчета, височината им не трябва да надвишава 4 см. Знаем, че дамите са склонни да избират много по-високи токчета и точно затова страдат от болки в гърба.
 
 
Това са идеалните стойности за носене на токчета в офиса или на работа. Тъй като правите дълго време, препоръчително е да изберете токчета с по-ниска височина.
 
Вторият метод за намиране на идеалната височина на тока е да се измери разстоянието между основата на петата и основата на големия пръст.
 
Тази стойност ще бъде и максималната височина на тока за обувките, които можете да носите на партита, ако не искате да имате болки в гърба.
altТайната е да държите крака си възможно най-отпуснат и да използвате пластмасова линийка, за да го позиционирате успоредно на пода. Това е идеалната височина на тока за обувки, които можете да носите на партита. Височината на вечерните токчета трябва да бъде между 7 и 9 сантиметра.

 


ПО-НОВИ ПОДОБНИ ПУБЛИКАЦИИ:
ПО-СТАРИ ПОДОБНИ ПУБЛИКАЦИИ:

Идеалната височина на тока. Как да го изчислим и да избегнем болките в гърба - 1.0 out of 5 based on 1 vote

Добавете коментар

Вашето име:
Вашият email:
Заглавие:
Коментар: