Следи от Боговете - ІІІ част

( Votes )
Оценка на читателите: / 7
Слаба статияОтлична статия 

И така: какво всъщност се явяват НИО? Следи от космически пришълци или творения на човешки ръце? Оставяйки теорията за космическите пришълци встрани, ще се занимаем само с историята на човечеството. По археологическите находки учените са установили пределния хронологичен срок за човека -2,5 милиона години. Но НИО се откриват в скали, възрастта на които е десетки, а и стотици милиони години! Излиза , че човечеството е много по- древно, отколкото се смяташе до сега.!? Успоредно с находките на НИО, доказателство за това са и черепите на динозаври, с идеално гладки, сякаш направени от куршум дупки, както и находка на череп на неандерталец в Родезия през 1928 година , който има подобен отвор.

По подобен начин стоят нещата с череп на бизон от Якутия, с 40- хиляди годишна давност, имащ кръгъл отвор, който още докато бил жив бизона, зараснал. Обяснението на някои учени , че те са били убити от метеорити, е меко казано несериозно.
В одеските катакомби са намерени кости от животни, живели преди милиони години , като костире били са обработвани с метални оръдия. Едно от най- значимите доказателства за съществуването на човека на Земята преди много милиони години, служат неговите следи, намерени в изкопаемите пластове - например в Трансваал (ЮАР) , на остров Цейлон , в пустинята Гоби. Така например в Тексас се намира най - голямото в света находище на следи от динозаври. То е разположено в руслото на река Пелекси , в така наречената „долина на великаните” . Било е открито през 1930 година. Strenberg включва в него около 400 следи на динозаври.
Динозаврите са преминали там преди повече от 135 милиона години през периода Креда. Също там, съвсем наблизо са намерени и следи от човешки крака. По разположението на следите изглежда, че човекът е преследвал динозаврите. Американският палеонтолог Догерти установил, че на това място се намират многочислени отпечатъци от различни видове динозаври и навсякъде около тях се срещат следи от човешки крака.
Още по- древни следи от боси човешки крака е открил американския геолог Буру през 1931 година на няколко мили северозападно от планина Вернона. Десетки следи от човешки крака били намерени в слой, чиято възраст е 250 милиона години! Това вече е каменовъгленния период, в слоевете на който понякога се срещат НИО. Следи на пясъчник е оставил човек, като размера на стъпалото е 24* 10 см. Характеристиката на следите свидетелстват за това, че сгъстяването на зрънцата е много по- голямо там, където се оказва максимално налягане, отколкото до пръстите и свода на съпалото. Това неопровержимо отрича възможността за мистификация. За да се направи това, трябвало да се измени структурата на пясъчника и то преди 250 милиона години.
Безусловно , за историците находките на НИО и следи от човека , заедно със следи от динозаврите, представляват сериозен проблем. Възможно е, преди много милионо години да е съществувала някоя неизвестна археологическа култура, представителите на която са оставили след себе си тайнствените предмети. За сега предположенията си остават само предположения, Но не подлежи на коментар това, че НИО са предмети, заслужаващи внимание и достойни за планомерно изучаване.ПОДОБНИ ПУБЛИКАЦИИ:
ПО-НОВИ ПОДОБНИ ПУБЛИКАЦИИ:
ПО-СТАРИ ПОДОБНИ ПУБЛИКАЦИИ:

Следи от Боговете - ІІІ част - 3.3 out of 5 based on 7 votes

Добавете коментар

Вашето име:
Вашият email:
Заглавие:
Коментар: