Премахнете полипите ... с ядки

( Votes )
Оценка на читателите: / 8
Слаба статияОтлична статия 
Ако имате периодично кървене при ходене по голяма нужда е редно да идете на лекар. Няма сайт или медик, който би ви диагностирал и лекувал по интернет. Самолечението може да ви коства много, включително живота. Кръв в изпражненията е симптом на редица сериозни заболявания, чиято диагностика и ранно откриване и лечение могат да ви спасят живота.

"Половината си живот пилях здравето си за да направя много пари,
другата половина пилея парите си, за да си върна здравето!"


Но нека приеме, че сте достатъчно отговорни към здравето си и вече сте посетили личния си лекар. Той ви е дал направление за гастроентеролог. Консултирали сте се, прегледали са ви, изследвали са ви и ви е поставена диагноза "Полип". Диагнозата сама по себе си не е опасана и животозастрашаваща, но не подценявайте полипите в червата. Има теория, макар и не стопроцентово доказана, че полипите са предвестник на рака на стомаха. Е, хайде това е хипотеза, а не диагноза - не увесвайте нос. Все пак няма да навреди да се поинтересувате и да се храните по-пълноценно, да спортувате и да потърсите ВАШИЯ начин за релаксация.

Ако искате да направите нещо, което да действа като профилактика на новопояващите се полипи ви предлагаме лесен и вкусен начин:

Всеки ден изяждайте 150 - 200 грама сурови ядки /без фъстъци/ и пийте 1.5 литра минерална вода /сменяйте марките минерална вода през ден/.

Този начин на лечение на полипи може да се приложи и при вече съществуващи полипи и те би трябвало да се откъснат и изпаднат сами, но винаги се консултирайте със специалист преди да предприемете каквото и да е.

Ядките и минералната вода помагат дори при полипи на влагалището и матката при жени.


ПОДОБНИ ПУБЛИКАЦИИ:
ПО-НОВИ ПОДОБНИ ПУБЛИКАЦИИ:
ПО-СТАРИ ПОДОБНИ ПУБЛИКАЦИИ:

Премахнете полипите ... с ядки - 4.1 out of 5 based on 8 votes

Добавете коментар

Вашето име:
Вашият email:
Заглавие:
Коментар: