Коза престъпник – вече арестувана, скоро осъдена

( Vote )
Оценка на читателите: / 1
Слаба статияОтлична статия 

Мистичната история започнала когато полицаи станали свидетели на опит за кражба на "Мазда" 323 и подгонили крадците. Единия апаш избягал, но другия сгащен на тясно намерил друг начин да се „скрие” от вестителите на закона – превърнал се в коза. "Обвиняемото лице" било задържано в ареста, докато властите решат какво да правят. Всичко това се случва в Нигерия.

По настоящем козата е обвинена, че е престъпник, който използва черна магия, за да се трансформира в коза, за да открадне колата и да избяга с нея. Усетила абсурда на

ситуацията и твърденията си говорителят на полицията допълва, че трансформацията на автоджамбазинът в коза трябва да се докаже научно, тъй като полицията не може да базира обвиненията си на нещо мистично.

Дейли Нюз – разпространяваща новината, не споменава дали козата се дои редовно докато е в затвора. Също така не е ясно дали получава порцион като на другите затворници или я хранят със сено и фураж.

Много ми е интересно ако козата бъде оневинена и пусната на свобода кой ще е нейният собственик – близките на обвинения крадец или старият и собственик.

Макар новината да е смешна има доза шок, колко силно са засегнати вуду вярванията все още по света. В Нигерия, вярванията в черна магия са широко разпространени. Любопитни местни жители се втурнали към участъка, за да видят с очите си козата-престъпник, след като снимката на "заподозряната" се появи в национален вестник.


Силва Коен

 

чудеса.нет  


Коза престъпник – вече арестувана, скоро осъдена - 5.0 out of 5 based on 1 vote

Добавете коментар

Вашето име:
Вашият email:
Заглавие:
Коментар: