Ако си умен, красив и богат ...

( Votes )
Оценка на читателите: / 4
Слаба статияОтлична статия 

Хайде признайте си, че сте се отцепвали поне веднъж подобаващо. Или поне сте се омотвали качествено? Добре де – поне сте били приятно замаяни. До където и да сте се докарали с чаша алкохол в ръка сте минали през 5 фази. Няма начин да не откриете себе си в описанията.

№1 – Умен
Изведнъж се превръщате в експерт по всяка тема. Философствате, знаете всичко най-добре и горите от желание да споделите знанията си с всеки потенциален слушател. В този стадий винаги вие сте прави, а събеседникът ви непоправимо греши, но вие ей сега ще му обясните как стоят нещата. Готови сте да прекарате часове за да го убедите в правотата си.

Става интересна гледка, когато и двете страни по спора са в този стадий. Двама души спорят по проблем, за който си нямат и най-малка представа, но абсолютната им убеденост в компетентността им осигурява нечовешко забавление на всеки слушащ.

№2 – Красив
Прекрасен етап. Комплексите изчезват, стойката се изправя и започвате да се оглеждате и „хвърляте белтъци” на противоположния пол. На този етап сте убедени, че сте най-добре изглеждащата личност в цялото помещение и всеки гледа във вас. Намигате на непознати и ги каните на танц, защото те – естествено – са ви се възхищавали цяла вечер. Вие сте центърът на вниманието, и това е естествено, защото вие сте най-красивото Божие творение.
Не забравяйте, че все още сте умни, следователно можете да говорите по всяка тема на света.

№3 – Богат
Ставате най-богатият човек на света и поръчвате пиене за целия бар. Майната и на заплатата. Чувството да си щедър е прекрасно, нали?. На този етап може да правите и облози. Разбира се, все още знаете всичко, така че няма как да загубите. Освен това поръчвате пиене на всички в бара, които ви се възхищават, защото вие сте най-богатата, най-красивата и най-умна личност в света.

№4 – Безсмъртен
В този етап можете да се биете с хората, с които сте правили облози, защото нищо не може да ви уязви. Можете да отидете при гаджето на жената, която цяла нощ ви се е възхищавала, и да го предизвикате на схватка между пари и интелект. Няма как да загубите, защото знаете всичко, имате всички пари на света, а евентуално сбиване не ви плаши, защото сте неуязвим. Струва ви се, че сте невероятно бърз и можете да давате уроци по кунг-фу на „Момчето със свирката”. Дори и ако ви ступат в този етап и оствят да лежите на пода ще сте убеден, че вие сте „върха”, просто нападателите са били много.

№5 – Невидим
Последният стадий или така наречения „стадий БАТМАН”. Можете да правите каквото ви скимне, защото никой не ви вижда. Можете да танцувате на масата, или да се съблечете по бели гащи, с цел да впечатлите хората, които ви се възхищават. Останалите в помещението просто не могат да ви видят. Освен това сте невидими и за тези, с които сте се сбили по-рано.
Можете да вървите по улицата, пеейки с пълно гърло (все още сте умни, така че знаете песента идеално), и никой няма да помисли нищо лошо, защото сте невидими. Всички задръжки са изчезнали. Каквото и да направите, никой няма да разбере.

Или поне вие няма да си спомняте.
  чудеса.нет  ПОДОБНИ ПУБЛИКАЦИИ:
ПО-НОВИ ПОДОБНИ ПУБЛИКАЦИИ:
ПО-СТАРИ ПОДОБНИ ПУБЛИКАЦИИ:

Ако си умен, красив и богат ... - 5.0 out of 5 based on 4 votes

Добавете коментар

Вашето име:
Вашият email:
Заглавие:
Коментар: