Обещани от свекърите 2000 Еuro , разведоха 14 годишна !

( Votes )
Оценка на читателите: / 2
Слаба статияОтлична статия 

Девойка на 14 години от Израел , се разведе със своя 17-годишен съпруг под натиска на родителите на двамата тийнейджъри, малко след като сключили брак, съобщава АФП. Момичето е най-младата разведена израелка, регистрирана в равинския съд в Ерусалим.

Първоначално девойката отказвала да се раздели със съпруга си и възнамерявала да си остане с него „докато смъртта ги раздели”, но накрая се съгласила, след като неговите родители обещали да й платят сума, равностойна на 2000 евро.

В съобщението пише, че еврейският закон гласи, че един брак е валиден при условие, че мъж предложи на жена пръстен в присъствието на свидетели, а после тя декларира, че е негова съпруга, след което бракът може да се консумира, което не е точно така ...

 

 

 


Равинският съд публикувал комюнике, в което подчертава, че тази история трябва да послужи за урок на младите хора - да знаят, че сключването на брачен съюз е нещо сериозно.

Никога няма да разберем, дали ако родителите не се бяха намесили де със съвети, де с пари нямаше децата да си останат щастливо женени с години.

Силва Коен

 

 

 ПО-НОВИ ПОДОБНИ ПУБЛИКАЦИИ:
ПО-СТАРИ ПОДОБНИ ПУБЛИКАЦИИ:

Обещани от свекърите 2000 Еuro , разведоха 14 годишна ! - 5.0 out of 5 based on 2 votes

Добавете коментар

Вашето име:
Вашият email:
Заглавие:
Коментар: