Колко струва ...... дъщеря ви?

( Votes )
Оценка на читателите: / 6
Слаба статияОтлична статия 
колко струва дъщеря ви 

Пуснете обява в нета и може да сте сигурни, че ще се намери откачалка да ви плати. И не казвам „откачалка” защото момичето ви не е добра „стока”, а защото това си е криминално деяние, че и педофилия понякога. Хайде определете цена!

На вас като родител може да не ви се вярва, че има хора, които ще продадат децата си и то не защото са бедни и с парите ще успеят да изхранят цялото семейство, а защото искат 150 каси бира примерно. 

Полицията в САЩ е арестувала фермер от щата Калифорния за това, че продал 14-годишната си дъщеря чрез интернет. 
 
И ако смятате, че бащата е размислил и осъзнал глупостта си много се лъжете. Той не смята, че постъпката му е престъпление. Самият той подал жалба в полицията, след като не получил обещаните срещу дъщеря му 16 хиляди долара.


Бащата и младоженецът са арестувани. Това са 36-годишният баща на девойката Марселино Мартинес, като срещу него е повдигнато обвинение в търговия с хора. И 18-годишният Маргарито Галиндо, който ще бъде обвинен в педофилия.

Сделката била проста – срещу младичката булка младоженецът е трябвало да плати на бащата 16 хил. долара, 150 каси бира, 50 каси енергийни напитки, 100 каси газирана вода, 6 каси месо и 2 каси вино. Изгодна сделка, няма що!


колко струва дъщеря ви

След първата брачна нощ обаче по неизяснени причини младежът престанал да изплаща дължимото на тъста си и огорченият баща подал жалба в полицията и поискал дъщеря му да бъде върната. Предполага се, че Мартинес имал намерерие да продаде момичето отново. На някой по-надежден. За щастие полицията се намесила адекватно и прекратила това безумие.

Факта, че това се случва в Америка силно ни шокира. Факта, че в Афганистан примерно на жените се гледа като със статут на домашни животни приемаме за нормално. Явно имаме различни аршини за мерене на правата и допустимото.

Силва КоенПОДОБНИ ПУБЛИКАЦИИ:
ПО-НОВИ ПОДОБНИ ПУБЛИКАЦИИ:
ПО-СТАРИ ПОДОБНИ ПУБЛИКАЦИИ:

Колко струва ...... дъщеря ви? - 4.7 out of 5 based on 6 votes

Добавете коментар

Вашето име:
Вашият email:
Заглавие:
Коментар: