Светът след АПОКАЛИПСИСА - снимки

( Votes )
Оценка на читателите: / 11
Слаба статияОтлична статия 
С наближаването на 2012 година все по-често се говори за Апокалипсиса, за край на човечеството, за глобални катаклизми и унищожаване на цивилизацията. Тълкувания на календатра на маите има хиляди и всеки вижда в него, това което му се ще или което го плаши. Лично аз вярвам, че календара на маите не показва края на човечеството, а началото на нов космически цикъл, съгласно тогавашните им разбирания. Преди да изпадните в паника помнете, че календара на маите е все пак календар на раса, която въпреки своето грандиозно развитие и окултни знания не е успяла да предвиди СОБСТВЕНИЯ си край. Защо тогава да са прави за края на света?

alt

Въпреки всичко, човечеството е в етап на развитие, в който само усеща колко голяма е неговата сила и колко пагубна за самото него може да е тази сила. Това няма как да не ни накара да се замислим какво ще стане със света, който познаваме ако човекът не е господар на планетата? За някой може да е трудно да повярват, но ако човечеството бъде затрито от лицето на Земята то тя пак ще продължи да се върти, че даже може да и е по-добре без нас.

При разработването на играи и филми Hellgate, дизайнери, автори и художници са се опитали да направят възможно най-описателни картини на това, което ще пропуснем да видим след Апокалипсиса. Макар и леко плашещи не можем да отречем, че са майсторски изпипани!
 
Лос-Анджелис и Чикаго след Апокалипсиса.
alt
 
alt

Рим обхват от пламъци.
alt

Вашингтон в руини:
alt

Ето и Москва - господари, на която са станали вълците.
alt

Краят на Златните врати в Сан-Франциско.
alt

Ню Йорк 500 години след края на човечеството.

Токио бива превзето от Природата.
alt

300 години след края на светът, такъв какъвто го познаваме, останки от Статуята на свободата лежат на дъното на океана.
alt

Ние не сме първата цивилизация населявала Земята. Не сме и най-развитата или най-удохотворената. Но въпреки това по-добри от нас цивилизации, са загинали и не са останали много останки от тяхната сила и мощ.

Какво ни е писано знаят малцина, но всички останали можем да живеем живота си пълноценно и приятно пък ... да става каквото ще!


Силва Коен


ПОДОБНИ ПУБЛИКАЦИИ:
ПО-НОВИ ПОДОБНИ ПУБЛИКАЦИИ:
ПО-СТАРИ ПОДОБНИ ПУБЛИКАЦИИ:

Светът след АПОКАЛИПСИСА - снимки - 4.3 out of 5 based on 11 votes

Добавете коментар

Вашето име:
Вашият email:
Заглавие:
Коментар: