За продан - тела !

( Votes )
Оценка на читателите: / 2
Слаба статияОтлична статия 

Сякаш живи момичета са налягали по стелажите в малък склад. Снимката изглежда шокиращо! Като от гнусен филм на ужасите за колекционер на тела.

Всъщност това са кукли за секс, станали много популярни в Япония. Не можете да отречете, че изключително много приличат на живи хора. Външният им вид коренно се различава от надувните кукли, които се продават в секс-шоповете. Точна цена на пазара или от къде могат да се закупят не открих. Удобството им въобще не мога да коментирам. Признавам, че ме шокира фактът, че приличат на малки момиченца, но силно се надявам това да се дължи на това, че лицата им са направени така, че да приличат на млади японки, а не да задоволяват педофили.

И докато в Япония измислят и предлагат нови подобрени кукли и разни нови джаджи, то в Америка кризата яко удари порно индустрията.

 

 

Нещата са загрубели до там, че създателят и главен редактор на порнографското списание Hustler Лари Флинт, заедно с автора на еротичното шоу Girls Gone Wild Джо Франсис, е поискал от правителството на Съединените щати финансова помощ в размер на 5 милиарда долара, съобщи агенция Франс прес. Те се обосновават с това, че след като правителството подкрепя и финансира основните отрасли, то и те трябва да получат същото отношение.

В Австралия порно индустрията няма подобни оплаквания. Там смятат, че търсенето на момичета за платен секс, пиип баровете и другите услуги, които предлагат не се влияят от икономическите условия и крахове. Очакват спад в търсенето на порнографски артикули, но дори и в този спад не виждат причината да е обедняването на населението, а засилената конкуренция, която предлага Интернет.

Е, явно кризата няма да удари всички браншове!Силва Коен

 

 

 чудеса.нет 

За продан - тела ! - 3.0 out of 5 based on 2 votes

Добавете коментар

Вашето име:
Вашият email:
Заглавие:
Коментар: