Кражби за номинация :)

( Votes )
Оценка на читателите: / 2
Слаба статияОтлична статия 
Понякога наглостта и арогантността компенсира липсата на мозък при обирджиите, но определено има случаи, които си заслужават номинацията „По-тъп, най-тъп”. Да си крадец явно изисква да имаш малко акъл.За щастие , историите завършват щастливо за обраните и конфузно за крадците.

История 1.
17-годишен младеж в Марсилия направил доста неуспешен опит да открадне кола.
Младежът хвърлил око на едно BMW и успял да отвори вратата. Седнал вътре и трескаво започнал да се опитва да подкара возилото. Но се оказало, че е в клопка.

 

 

Вратата се заключила и по никакъв начин не можела да се отключи отвътре. Колко време се е опитвал да се измъкне не е ясно, но накрая се решил да потърси помощ. За зла участ телефона му не бил плащан и имал възможност да избира само номерата за спешна помощ. Така той се принудил... да се обади в полицията. Пристигналият патрул развеселено го освободил, за да го арестува.

История 2.
Въоръжен и маскиран мъж заплашил с пистолета си служителите в банков филиал в планински курорт в Сърбия и след като "забогатял" с 33 730 евро, избягал от местопрестъплението. Няколко минути по-късно се върнал, вече без маскировката си и поискал да вложи парите си в същата банка. Служителите го разпознали по червените обувки и веднага алармирали полицията. Престъпникът бил бързо заловен и срещу него вече е повдигнато обвинение за въоръжен грабеж.

История 3.
Тази история си е наша родна. Винаги обаче успява да ме развесели. На нашенец му писнало да му разбиват колата и да правят опити да я откраднат – жигулка. Затова на седалката на шофьора под тапицерията набучил тридесетина игли за машина /тънък връх, солидна основа/. Крадците не закъснели. В ранното утро собственикът си намерил семейното возило отворено, но непокътнато. Иглите били окървавени и поначупени, но колата била спасена. Полицията направила проверка по близките болници, но никой не бил ходил с искане да извадят от седалището му острите върхове.

Понякога за да си престъпник явно не се изисква много акъл, но се изисква сила да не крещиш от болка или унижение.Силва Коен

 

 


Кражби за номинация :) - 5.0 out of 5 based on 2 votes

Добавете коментар

Вашето име:
Вашият email:
Заглавие:
Коментар: