Този портрет на циганка ще Ви донесе щастие!

( Votes )
Оценка на читателите: / 82
Слаба статияОтлична статия 
Една наглед невероятна история - мъж купува картината случайно, в тежък за него период. Занасяйки портрета на лъчезарната циганка у дома му се случват редица чудеса - бизнеса му потръгва, дотогава бездетната му жена ражда близнаци, победите и успехите му нямат край! При ремонт на къщата отнасят портрета в плевнята и всичко в живота им започва да се срива. Едва след като отново закачат портрета на стената в къщата си положението отново се подобрява! Така разбрали за неговата сила. 

Портрет на циганка носи щастие

Това е снимката на оригиналния портрет от 19 век.

От тогава членовете на това семейство са поръчали няколко копия на портрета на младата, неизвестна циганка и всички те продължили да им носят щастие. 

Преди 25 години вестник "Кубанские Новости" публикува портрета и неговата история. Заваляват писма на читатели. Всички те признават, че по някакъв начин този портрет мистично е променил живота им. 

Портрета е публикуван не веднъж в Интернет, хората си го теглят и слагат на монитора, на дисплеите на телефоните и той винаги им носи късмет и успехи. Независимо дали искате материални придобивки, любов, здраве или спокойствие можете да пробвате с този черно бял портрет на красиво циганско момиче!Желаем Ви щастие!

Силва Коен


 


ПОДОБНИ ПУБЛИКАЦИИ:
ПО-НОВИ ПОДОБНИ ПУБЛИКАЦИИ:
ПО-СТАРИ ПОДОБНИ ПУБЛИКАЦИИ:

Този портрет на циганка ще Ви донесе щастие! - 4.6 out of 5 based on 82 votes

Добавете коментар

Вашето име:
Вашият email:
Заглавие:
Коментар: