КРОКОДИЛИ НА КОКТЕЙЛ

( Votes )
Оценка на читателите: / 2
Слаба статияОтлична статия 
крокодили за коктейл

Мислите си, че ще ви даваме съвети как да организирате коктейл за колежките си? Не! Тук ще ви занимаваме с други "крокодили". Е, няма да са съвсем истински, но все пак ще са зелени или поне предимно зелени. Ще бъдат озъбени, но определено не са страшни. 


Запознайте се с КРОКОДИЛИ ЗА КОКТЕЙЛ!

крокодили на коктейл

Да се организира коктейл или парти с хапване никак не е лека задачка. Освен цялата галимация по организирането, определянето на мястото, подготовката на залата, поканите за гостите идва онзи така плашещ момент с хапването. Не може да не си зададеш въпроса колко храна е необходима за да стигне. Как да я разположа - на една голяма блок маса или на няколко по-малки?

коктейл

За да има достатъчно храна за всеки поканен гост трябва да предвидите от 5 до 15 хапки. Наясно сме, че има гости, които ще изядат повече, но обезателно има и дами на диета. 

хапки

Как да разположите масите зависи от това дали ще има сцена или място, на което да се държат речи, къде ще е бара и дансинга. Но за предпочитане е блок масата с хапките и вкусотийките да е дълга и много хора да имат достъп до нея едновременно. 

хапки за коктейл

Един друг въпрос при подготовката на кетеринг е как да бъдат набодени хапките. Варианта с разрязано и увито във фолио зеле не е толкова красив и когато хапките бъдат омахани на масата остава една надупчена грозна полусфера.

крокодили хапки

Именно затова ви представяме и варианта с КРОКОДИЛИТЕ за КОКТЕЙЛ. Интересни, забавни и удобни. Да, удобни са, защото на всеки крокодил можете да набодете около 20 хапки и да разположите на различни места по масата.

крокодили за ядене

 Така създавате усещането за многообразие, има много цветове, закачка и оригиналност. 

крокодил марти


парти храна

крокодили за коктейл

хапки

парти хапки







коктейлни хапки





украса на храна за парти


Представихме ви 19 оригинални и свежи идеи. Вярваме, че можете сами да допълните още и още варианти. 

Силва Коен














ПОДОБНИ ПУБЛИКАЦИИ:
ПО-НОВИ ПОДОБНИ ПУБЛИКАЦИИ:
ПО-СТАРИ ПОДОБНИ ПУБЛИКАЦИИ:

КРОКОДИЛИ НА КОКТЕЙЛ - 5.0 out of 5 based on 2 votes

Добавете коментар

Вашето име:
Вашият email:
Заглавие:
Коментар: