Хороскоп за утре - дневен хороскоп

Хороскоп за 06.07.2020

( Votes )
Овен
През този ден звездите препоръчват да получите пълно удоволствие от живота, да се отпуснете и просто да плувате по течението. То ще Ви отнесе в правилното направление. Много е важно това течение да изнесе на същото място и Вашия любим човек, защото ще е обидно да се окажете на различни брегове на една и съща река, и то – по чужда воля.

Продължение...

 

Хороскоп за 05.07.2020

( Votes )
Овен
Ако сте недоволни от местоработата си и мислите, че заслужавате нещо по-достойно, трябва да се настроите на действена вълна . Ако днес предприемете решителни действия, имате всички шансове да попаднете на събеседване в известна компания или да убедите потенциалния си работодател, че сте достойни за съответната висока длъжност. Днес сте особено обаятелни и привлекателни, но започващите от този ден отношения няма да бъдат трайни.

Продължение...

 

Хороскоп за 04.07.2020

( Votes )
Овен
През този ден партньора или началника може да са в лошо настроение, поради което той (или тя) може и да не споделя Вашия оптимизъм и скептично да се отнасят към замислите Ви. Не е най-подходящото време за споделяне на нови предложения, да се изявявате пред широка аудитория, или да се отчитате пред началника си. Не се препоръчва встъпване в брак, изясняване на отношенията с родителите , да сключвате официални съглашения (особено дългосрочни), както и да водите преговори с юристи, адвокати, купувачи и застрахователни агенти. Ако общуването е неизбежно, дръжте се пределно коректно.

Продължение...

 

Хороскоп за 03.07.2020

( Votes )
Овен
Пред Вас ще се открият такова невероятно количество възможности, че ако не се възползвате поне от една от тях, по късно много ще съжалявате. Вашите сегашни постъпки ще се отразят на онова, което ще стане утре. Затова подготвяйте бъдещето, заемайки максимално активна позиция. В този момент въплъщаването на идеите в живота е много по-важно, отколкото завършването на предишни проекти. Това е даже по-важно и от прогреса. Затова се съсредоточете върху новите начинания, и си осигурете подкрепата на колкото се може повече хора. При това денят ще се окаже съвсем не лош от романтична гледна точка. Заедно с любимия човек ще прекарате времето си отлично, а срещата Ви ще донесе и на двамата голямо количество незабравими впечатления.

Продължение...

   

Хороскоп за 02.07.2020

( Votes )
Овен
На Овните предстои да се заемат с решаването на сложни задачи. Само че да се постигне успех не е така сложно, както Ви се струва на пръв поглед: упорството и разтропаността ще Ви направят добра услуга. Късмет очаква тези, които планират далечни пътувания и срещи с чуждестранни партньори. Няма основание да се безпокоите за развитието на романтичните си отношения: лесно може да се постигне споразумение, а и възможност да се решат старите проблеми, вероятно ще се намери. Преразгледайте своите отношения с роднините. Възможно е, в последно време да не сте били достатъчно внимателни, за което сега може да се наложи да си платите.

Продължение...

 

Хороскоп за 01.07.2020

( Vote )
Оценка на читателите: / 1
Слаба статияОтлична статия 
Овен
Засилват се маниакалните депресии, обърнете внимание на близките с проблеми. Ден на призив, отворени са каналите към други светове. Лесно се осъществяват запознанства, ще има пик и в ражданията. Каквото се започне, ще върви успешно, може да очаквате бляскава кариера, успех при публични и лични изяви, покани и гостувания. Натоварете се физически, не стойте дълго пред компютъра, щадете очите. Ако обедините усилията си с тези на по-амбициозните приятели и близки, ще постигнете бърз резултат и успех.

Продължение...

Хороскоп за 01.07.2020 - 5.0 out of 5 based on 1 vote
 

Хороскоп за 30.06.2020

( Votes )
Овен
Както обикновено, независимо от избраната тема, Вие ще се изкажете директно. Защо да мълчите? Така или иначе това въобще не върши работа. В определен момент можете да разкажете за това, което Ви интересува, с всичкото си благоразумие, участие и любов. Или пък може да насъскате кучетата на човек, зкогото изцяло и напълно сте уверени, че никога не е заслужавал това повече от сега. Разбира се, Вие имате план за тази вечер! Използвайте всяко свободно време през този ден в подготовка, а и да доизкусурите всички Ваши любими дреболии. Съвсем скоро ще забравите за всичко, което Ви е разстройвало.

Продължение...

   

Страница 201 от 459

<< Начало < Предишна 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 Следваща > Край >>