И звездите се пристрасяват към фейсбук

( Vote )
Оценка на читателите: / 1
Слаба статияОтлична статия 

alt
Поп звездата Джъстин Тимбърлейк се пристрасти към Facebook. Набеденият за секссимвол изпълнител дотолкова се "запали" по социалната мрежа, че дори реши да играе във филм, посветен на нея, изпълнявайки ролята на един от създателите й - Шон Паркър.

Филмът явно ще има и солидна доза психологическо напрежение, тъй като негов режисьор ще бъде Дейвид Финчър, познат от работата си над трилърите "Seven", "Zodiac" и "Panic Room".

 

 

 

 

 

В останалите роли ще се изявят сравнително непознатите у нас Андрю Гарфийлд и Джеси Ейсенбърг, които ще подпомагат дейно усилията на Тимбърлейк в популяризирането на Facebook.

Това няма да е първи опит в киното за носителя на няколко награди "Грами". Преди дни Тимбърлейк бе официално (и морално) признат за актьор, след като бе награден с "Еми" за участието си в ТВ продукцията "Saturday Night Live".

Преди дни стана ясно, че Джъстин и други звезди ще вземат участие в планинска експедиция по изкачването на връх Килиманджаро. Нейната цел е да се привлече вниманието върху нуждата от чиста вода в света, съобщиха световните агенции.

 

слава.бг

 

 

 

 

 


И звездите се пристрасяват към фейсбук - 5.0 out of 5 based on 1 vote

Добавете коментар

Вашето име:
Вашият email:
Заглавие:
Коментар: