Cacao feat. Румънеца и Енчев

( Votes )
Оценка на читателите: / 0
Слаба статияОтлична статия 

altCacao - една от най-провокативните групи в България се състои вече от  четири изкусителки. 

Към огнените момичета Моника и Клавдия, се присъединяват и две професионални танцьорки. С тези промени, техните продуценти от Select Music Media искат да създадат и наложат единствената по рода си гърл група на Балканите.

Тя трябва да съчетава не само песни,но също така – танци, невиждан спектакъл и предизвикателна визия.

 

 

 

 

Именно за това Моника, Клавдия, Анира и Диана се устремяват към изпълнението на тази нелека задача. Първият проект от поредицата провокации се казва „Let’s go” и е в съвместно изпълнение с други екстравагтни изпълнители R&E (a.k.a Румънеца и Енчев).

 

Видеото към „Let’s go” се оказа първото в кариерата на Румънеца и Енчев, което да е  заснето за рекордните 5 часа. Изпълнителите признават, че никога не са присъствали на толкова къс снимачен ден. Най-важното е че този факт по никакъв начин не повлиява на качеството, напротив оказва се изключително важен за самите артисти.
Режисьор на видеото е младият, но изключително талантлив Андрей Хадживасилев, който съвсем на скоро се върна от Прага, където завърши своята специализация в Киноакадемията FAMU. Той и неговият екип успяха да превърнат клуб Viper Rooms в бляскава феерия от цветове, визии и футуристични декори.

За уникалната визия  на момичетата се погрижиха верига магазини „Miss Elegant”. Тяхна стилистка и собственик, Гери Танчева бе подготвила специални облекла за четирите „какаови” момичета, специално правени за тях. 

Голяма подкрепа на проекта дадоха и фирма Еврошанс, които за първи път застават зад музикален видео продукт. Това обаче, със сигутрност не е първата им инциатива, нито последната. Като една социално отговорна компания „ЕВРОБЕТ” отделя средства за подпомагането на различни каузи в областта на културата. През 2009 г. фирмата става спонсор на музикални, театрални и литературни награди.

Друг голям партньор на проекта бяха Камор Ауто, които любезно предоставиха най-новият модел на BMW – 7ма серия , с който се появяват Румънеца и Енчев, както и разбира се два от най-чаровните Mini Cooper-а, които естествено бяха поверени на красавиците от Cacao.

 

слава.бг

 

 

 

 


Добавете коментар

Вашето име:
Вашият email:
Заглавие:
Коментар: