10 правила за хитов сапуненен сериал

( Votes )
Оценка на читателите: / 3
Слаба статияОтлична статия 

alt

1. Ако имаш брат близнак, обикновено го пазиш в тайна. Понякога и ти самият не знаеш за него.


2. Не знаеш
за съществуването на презервативите и венерическите болести. Не си много наясно и как се правят деца, защото без да искаш си направил няколко, за които обаче ще разбереш след 20 години.

 

 3. Често се чудиш дали някое дете е от теб, но не си чувал и за тест за бащинство.


4. Когато споделяш някаква тайна, го правиш на отворена врата и с висок глас, като повтаряш ключовите моменти.сапунен сериал

5. Роднините ти
имат свойството да умират, след което да възкръсват след няколко години. Обикновено се връщат от оня свят с нормалния си външен вид, но ти не ги разпознаваш.


6. Много ти е трудно
да се влюбиш в жена, която е от същата социална среда, не ти е загубена сестра, не е заета и не е от семейство, което твоето семейство мрази до смърт.

сериали турски


7. Когато ти кажат
нещо лошо за приятелката ти, обикновено вярваш. Преживяваш го тежко, плачеш и се чудиш „Защо?”. Не се сещаш да говориш с нея и решаваш, че животът не струва.


8. Често се оказваш
несправедливо обвинен в престъпление, а полицията в града не е чувала за отпечатъци, ДНК и алиби. Всичките ти близки вярват, че си виновен и те заплюват с такова усърдие, че в един момент ти трябва дъждобран.

сериали

9. Въпреки че си богат
, не прекарваш вечерите си със стриптийзьорки по елитни клубове, пушейки хавански пури, а лежиш самотен в леглото си, отчаян от загубената си единствена любов.


10. Злодейката
обикновено е влюбена в теб, а ти рядко се сещаш поне да правиш секс с нея, въпреки че тя е единственото лошо момиче в целия филм.

вратовъзка.бг

 

 

 

 ПОДОБНИ ПУБЛИКАЦИИ:
ПО-НОВИ ПОДОБНИ ПУБЛИКАЦИИ:
ПО-СТАРИ ПОДОБНИ ПУБЛИКАЦИИ:

10 правила за хитов сапуненен сериал - 3.7 out of 5 based on 3 votes

Добавете коментар

Вашето име:
Вашият email:
Заглавие:
Коментар: