10 неща, които научихме от вицовете

( Vote )
Оценка на читателите: / 1
Слаба статияОтлична статия 


altТова са малка част от нещата научени от вицове...

1. Когато се връщаш по-рано от командировка, в гардероба винаги има изненада за теб. Ако не намериш нищо (или по-точно никого), провери на балкона, в хладилника и под леглото. Ако все още не намираш любовника, значи все пак си закъснял и си развалил вица. Замини пак и опитай отново.

2. Ако си поръчаш супа в ресторант, ще се убедиш в интересен научен факт: съвременните мухи са ударени от еволюцията по странен начин и вместо да летят, обичат да плуват сред фиде и картофи.

3. Ако твой познат има дете на име Иванчо, е по-добре да не се задържаш около него.

 

4. Особено ако дъщеря ти се казва Марийка.

Червената шапчица5. Приеми, че всички героини от детски приказки – от Червената шапчица до Спящата красавица – могат да се окажат мръсници, когато ги срещнеш в гората. Вече нищо не е като едно време.

6. Ако жена ти е блондинка, имаш голям проблем и нашето съчувствие.

7. Ако искаш да блеснеш с нещо, най-доброто място е в компанията на американец и французин. За улеснение на историята можеш направо да се представиш като Ганьо. (Или Ганьо, с прякор „Тридесет сантиметра... в диаметър”.)

8. Ако си съветски шпионин в Германия, всички знаят, че името ти всъщност не е Щирлиц, но пък оценяват старанието ти.

9. Ако чуеш очевидни и неоспорими факти, съобщенис важен и леко снизходителен тон – дейност, сама по себе си напълно безполезна, – значи най-вероятно Шерлок Холмс е някъде наоколо.

10. Ако търсиш отговора на важен житейски въпрос, готварска рецепта или идея за подарък на далечен роднина, обади се на радио „Ереван”.

вратовръзка.бгПОДОБНИ ПУБЛИКАЦИИ:
ПО-НОВИ ПОДОБНИ ПУБЛИКАЦИИ:
ПО-СТАРИ ПОДОБНИ ПУБЛИКАЦИИ:

10 неща, които научихме от вицовете - 5.0 out of 5 based on 1 vote

Добавете коментар

Вашето име:
Вашият email:
Заглавие:
Коментар: