Джоли с най-сексапилна татуировка

( Votes )
Оценка на читателите: / 2
Слаба статияОтлична статия 

altИзлезе класацията за най- сексапилните татуировки за 2009 г., водеща в подреждането, разбира се, е американската актриса Анджелина Джоли, пише испански ежедневник.

 

Коронясана за безспорна кралица на "боди арта" е Анджелина Джоли. Актрисата е покрила части от своето тяло с рисунки, разкриващи същността й и опасната чувствителност.

 

 

 

 

 

Певицата Риана е втора в класацията за известни татуировки. Тя спечели това завидно място с преплетения дъжд от звезди, нарисуван на врата й.

Дейвид Бекъм също попада в подреждането, благодарение на рисунките, покриващи почти изцяло ръцете му. Отпечатъците по тялото му представляват почти цялата автобиография на футболиста. Между известните надписи са имената на съпругата и децата му, верига от рози, всяка от които представя една година от съвместния му живот с Виктория Бекъм, както и ангел, изрисуван на гърба му.

Топ 5 в класацията завършва с актрисата Джесика Алба, която за разлика от своите колеги е избрала по-дискретни татуировки. Една от тях е малко цвете на дясна й китка.

Между звездите, отличаващи се в списъка със своята ексцентричност, е певица Пинк, "притежател" на едни от най-оригиналните татуировки на известни личности.

Края на топ 10 заема поп принцесата Бритни Спиърс. Певицата заяви, че всички изображения са от по-непокорните години от нейния живот.

 

слава.бг

 

 

 ПОДОБНИ ПУБЛИКАЦИИ:
ПО-НОВИ ПОДОБНИ ПУБЛИКАЦИИ:
ПО-СТАРИ ПОДОБНИ ПУБЛИКАЦИИ:

Джоли с най-сексапилна татуировка - 5.0 out of 5 based on 2 votes

Добавете коментар

Вашето име:
Вашият email:
Заглавие:
Коментар: