Секс съвети за мъже

( Votes )
Оценка на читателите: / 48
Слаба статияОтлична статия 

altЖените обикновенно знаят какво искат в леглото и могат да го кажат по-добре от цял наръчник за секс. А за да си съвсем сигурен в себе си, прочети всички съвети и обърни специално внимание на последния.

Слушай и изпълнявай

Моментът, в който някоя жена стене от удоволствие и дори въздушна тревога не е в състояние да ни разсее, не е подходящ за смяна на позата. Каквото и да правиш в този момент, просто продължавай, защото очевидно се харесва. Също така, ако партньорката ти вземе ръката ти и я сложи някъде по тялото си, не я мести.

Поеми нещата в свои ръце

Няма жена, на която да не й се подкосят краката само при мисълта за мъж, който идва, взима я и я тръшва на леглото без много церемонии. Или на пода. Или на кухненската маса.

 

Изненадвай

Една неочаквана целувка по врата или някое „случайно" докосване могат да се окажат по-възбуждащи от цял час форплей.

Ерогенните зони, порното и още...

Изучавай

Ерогенните зони на различните жени са различни. Дали приятелката ти няма някоя, която все още не си открил?

Разнообразявай

Кой е казал, че секс се прави само вечер? Пробвайте да смените времето за секс - рано сутрин или по време на обедната почивка, ако имате възможност.

Не си крий порното

И на жените им харесва. Да, има жени, които няма да се навият да гледат с теб, но защо все пак не попиташ? Може просто да я е срам да си каже. Ако искаш да си по-внимателен, започни с повече еротика, отколкото откровено порно, и не прекалявай с лесбийските сцени, за всеки случай. Въпреки че за много жени всякакви секс сцени могат да са възбуждащи, не можеш да си 100% сигурен, ако досега не сте гледали порно заедно.

Отпусни се

Не се срамувай да показваш, че ти е хубаво. Мъркане, стенене и всякакви други звуци, показващи удоволствие, ги карат да се чувстват добри в леглото и да се отпуснат. Пък и така знаят какво ти харесва, без да се налага да казваш. Само бъди естествен и не преигравай.

Не се страхувай от експерименти

Подобно на порното, има неща, които можете да пробвате, ако те я възбуждат - секс играчки, роли в леглото, връзване, ново място за секс или нещо друго. Това, че тя иска да пробвате нещо, не значи, че ти не се справяш добре в леглото.

Пусни на свобода нейната дива същност

Голяма част от жените са доста по-авантюристично настроени и са готови да пробват доста повече неща, отколкото си мислиш. Намери начин да откриеш лошото момиче в нея - говорете си за фантазиите си, пробвайте нови пози, питай я какво й харесва и какво не.

Поискай й секс съвет

Дай й да прочете всичко, което е написано тук, и го обсъдете. Може би тя има да добави нещо? Не е съгласна с някой от съветите или иска да прибави нов? А защо направо не ти покаже какво има предвид?

вратовразка.бгПОДОБНИ ПУБЛИКАЦИИ:
ПО-НОВИ ПОДОБНИ ПУБЛИКАЦИИ:
ПО-СТАРИ ПОДОБНИ ПУБЛИКАЦИИ:

Секс съвети за мъже - 4.5 out of 5 based on 48 votes

Добавете коментар

Вашето име:
Вашият email:
Заглавие:
Коментар: