10 неща, с които може да подразните жените

( Votes )
Оценка на читателите: / 4
Слаба статияОтлична статия 

altПопитахме жените кои са онези малки ежедневни неща (а понякога и не много малки), с които ние ги ядосваме. И ето какво отговориха те:

1. Любовта към спорта

Тя е нещо чудесно. Но понякога ти не я проявяваш по най-добрия начин. Вместо цял уикенд да гледаш английското първенство, можеш да обуеш ролерите и да ми правиш компания в парка – това вече е здравословна любов към спорта! А онова с дистанционното си е чиста проба кибичене пред телевизора, при което единственото действие, наподобяващо спорт, е разходката до кухнята за чипс и бира.


2. Вечното дете, живеещо в теб

Винаги ни обвиняваш, че ние сме децата във връзката, понеже колекционираме плюшени играчки и обожаваме да получаваме хубави подаръци. Но ти си не по-малко дете, просто играчките ти са по-различни – кола, компютър, телефон, разни други техники и забавления за пораснали момчета.

 

3. Направи си сам

Поправи си колата!На теб не ти трябват никакви майстори. Ти можеш всичко – от боядисване до окабеляване. Но, изненада – според мен няма нищо лошо и други хора да пипат по апартамента, колата, компютъра… – все пак това им е работата! Не е унизително да помолиш някого за помощ (приятелите не се броят) и да му платиш за това. Така че следващия път, когато нещо се развали, не го разглобявай на съставните му части, за да видиш кое е глупавото болтче, което се е разхлабило, а се обади на специалист – ще стане по-бързо и по лесно!

4. „Нищо ми няма, ще се оправя!”

Мъжете са много по-страхливи от жените по отношение на лекари и болести. Но имай предвид, че все още не е измислено универсално лекарство за всички болести (май ти разбих илюзиите за аспирина…), затова не е зле да се грижиш за себе си. А и колкото по-късно отидеш на зъболекар, толкова повече ще боли, повярвай.

5. Филми... от онези

Според порнофилмите жената е винаги и навсякъде готова, секси, без нужда от любовна игра, а медицинските сестри и секретарките са най-перверзните жени на света... Да, няма нищо лошо в гледането на порнофилми (особено ако го правим заедно), но е добре да осъзнаеш, че това все пак са филми. И ако все още настояваш да им вярваме, нека поговорим за мъжете в тях, които издържат часове без да свършат…

6. Гордостта

Хубаво е човек да има гордост и достойнство. Но след като сме заедно, не виждам нищо лошо в това и жената да плаща отвреме навреме сметките, понякога да печели повече от теб, да направи по-скъп подарък. Лошо е, когато нямаш пари, последният човек, от когото би поискал, да е половинката или родителите ти. Все пак това са най-близките ти хора и ако те не ти помогнат, кой?

7. Ревността

Няма какво да се лъжем – всяка жена обича да бъде ревнувана. Така се чувстваме красиви, обичани, оценени и... щастливи. Но не и когато ревността ти е фикс идея и, най-вече, когато е неоснователна. Не можеш да вдигаш скандали всеки път, когато някой ни е погледнал на улицата. Т.е., можеш, но има голяма вероятност да те оставим сам с ревността ти, явно добре си подхождате.

8. Сравнението с майка ти

Реплики от рода на: “много вкусна супа, само че мама слагаше една много специфична подправка” или “майка ми ми глади чорапите” НЕ ни кефят. Знаеш, че майка и гадже са две принципно различни неща, нали така? Представи си, че и ние започнем да те сравняваме… с бившия! Не е приятно, нали?

9. Капакът на тоалетната чиния

Тривиално и все пак общовалидно. Не обичаме разхвърляни в хола мръсни чорапи, неизмити чинии и дискове на всевъзможни места, включително в гардероба. Затова, докато приятелката ти е наоколо, не е зле да имаш предвид някои основи на реда. Не се стряскай – казах „основи”, а това не изисква докторска степен!

10. Не си вдигаш телефона

Много мразим да не ни отговаряш. След като те търсим, значи е важно. И когато телефонът ти звъни, а ти не вдигаш, започваме да си мислим разни глупости – че ни изневеряваш, че се е случило нещо лошо и други подобни. Което не е никак забавно, повярвай! Затова просто бъди малко по-внимателен и когато си изключваш звука по време на работа, изпит или важна среща, недей да забравяш да го включиш през остатъка от деня! Само си помисли какво е приятелката ти да не си вдига телефона и ще разбереш какво имам предвид!

вратовръзка.бгПОДОБНИ ПУБЛИКАЦИИ:
ПО-НОВИ ПОДОБНИ ПУБЛИКАЦИИ:
ПО-СТАРИ ПОДОБНИ ПУБЛИКАЦИИ:

10 неща, с които може да подразните жените - 4.0 out of 5 based on 4 votes
Коментари (1)
chetete PRikazkata!!!!!!!!!!
1 Четвъртък, 17 Март 2011г. 09:13ч.
Dimitar
abe vie JENITE...........mnogo se uliahte,ia da si miete chiniite i da go duhate! egasi fraclite,che i uslovia imali! Prevarnahme se na maimuni da vi ugajdame ,no;..........da vzemete da procvhetete prikazkata za ZLATNATA RIBKA!!!!!!!!!!!!!!!!

Добавете коментар

Вашето име:
Вашият email:
Заглавие:
Коментар: