Кажете „Сбогом” на Анджелина Джоли

( Votes )
Оценка на читателите: / 3
Слаба статияОтлична статия 

Кажете сбогом на анджелина джоли

Анджелина Джоли кажете сбогом

Любимка на публиката, блестяща актриса, обявена за жената с най-сексапилни устни Анджелина Джоли сега се е отдала на майчинството.

И докато световните киномани се томят от мъка и недоволство, че няма да гледат прекрасната и фигура на големия екран то шестте и деца ще бъдат облагодетелствани от майка отдадена на тяхното отглеждане и възпитание.


Анджелина Джоли е решила да преустанови кариерата си. Според звездата, тя ще започне да снима по един филм на година, после по един на две години, по един на пет-шест и така. Накрая просто няма да се появява въобще под светлините на прожекторите и да разпръсква чар из Холивуд.

Мечтата на Анджелина е да се отдаде на спокоен живот. В някое закътано местенце иска да отгледа спокойно шестте си деца, след което да дочака внуци. Освен всичко, актрисата е начертала план за подреждане на приоритетите си.Признавам, че преди време в една друга статия обвиних Брад Пит и гореспоменатата красавица, че правят колекции от показни осиновявания. Сегашното решение на Джоли, най-вероятно взето съвместно със съпруга и, ме кара да призная, е може би не съм била права и им дължа извинение.

Само времето ще покаже дали една дейна и динамична жена, може да се откаже от кариерата си точно когато е на върха на славата и да се заеме с прозаичното ежедневие на майка. Но истината е, че светът ще я обсъжда, хвали и оплюва и в крайна сметка ще я прежали и забрави с времето, докато за нейните деца тя ще бъде незаменима и незабравима – ще е „мама”. Пожелавам и успех!


Силва Коен

 чудеса.нет  
Кажете „Сбогом” на Анджелина Джоли - 2.7 out of 5 based on 3 votes

Добавете коментар

Вашето име:
Вашият email:
Заглавие:
Коментар: