Как да подлудите жена си!

( Votes )
Оценка на читателите: / 13
Слаба статияОтлична статия 

Настоящата статия има хумористичен и забавен характер. Тя не е наръчник как да вбесите половинката си, нито има за цел да увеличи броя на разводите и разделите.

1. Наричайте я с различни имена уж по погрешка. Ако ви стиска наречете я с името на кучето, а после отричайте.

2. Отговаряйте на въпросите й с въпроси. За предпочитане по съвсем друга тема. Или давайте някакви съвсем неясни и отвлечени отговори.


3. Свийте и малко джинсите, когато тя реагира с репликата "Май съм напълняла", вие отговорете, че я харесвате с повечко месо по нея и да не се притеснява, защото пълните жени са на мода. Наречете я „Моята сладка пухкавелка”, но рискувате дълго в хладилника да имате само зарзават.

4. Наречете я с името на майка си, ако двете не се разбират. После разбира се отричайте, че сте го направили.

5. Започнете да говорите на кучето по средата на важен разговор с нея. Ако нямате домашен любимец обадете се на майка си или приятел.

6. Купете и бормашина за Свети Валентин. Комплект отверки, чук, пробивен трион или друго съоръжение също ще оплеска нещата.

7. Никога не й давайте точен отговор. Бъдете отвеян и разсеян.

8. Оставете вестника или компютъра си на страница по темата за пластичната хирургия. Правете коментари от рода „Ей на това му се викат хубави гърди” или „Това е то истинска жена”.

9. Отговаряйте на въпросите с "Да, скъпа" или „Щом така казваш” .

10. Когато ви попита знаете ли какъв ден е днес(годишнина), скочете от дивана и пуснете телевизора за да чакате някой мач.

11. Кажете и пред приятели, че имате мечта да правите тройка с още една жена. Не че тя не ви задоволява, а просто сте любопитен.

12. Кажете и каква яка мацка са наели във фирмата в която работите и я опишете до най-малкия детайл, а след това и кажете, че тя не е ваш тип, твърде е готина за вас (мацката) и знаете, че с такива „класни жени” нямате шанс.

13. Когато ви се натяква нещо, отговаряйте с "Да, добре" на всичко и правете нещо друго по време на целия разговор.

14. На нейния рожден ден й подарете куки за плетене. Оребрен тиган или огромни ластични гащи.

Ако след всичко това все още не сте разделени, то или имате изключително любяща жена или е задействала план за вашето отравяне чрез храната или докато спите.

И помнете, каквото и да сте си докарали – сам сте си го изпросили!


Силва Коен

 

 чудеса.нет  ПОДОБНИ ПУБЛИКАЦИИ:
ПО-НОВИ ПОДОБНИ ПУБЛИКАЦИИ:
ПО-СТАРИ ПОДОБНИ ПУБЛИКАЦИИ:

Как да подлудите жена си! - 4.9 out of 5 based on 13 votes

Добавете коментар

Вашето име:
Вашият email:
Заглавие:
Коментар: