Странни сексуални закони по света

( Votes )
Оценка на читателите: / 48
Слаба статияОтлична статия 


В последно време се приема, че секса е жизнено важен за нормалното съществуване на индивидите. Макар по света да има хиляди хора частично или напълно отказали се от него и доживели до дълбока старост без това да се отрази на психиката им.


Все пак човечеството е доказало необходимостта си от поставянето на ограничения и правила под формата на закони. В някой религии и национални обичаи са определили и такива в секса. Представяме ви 8 парадокса, които изглеждат най-малкото смущаващи от гледна точка на нашето общество:

1. В Ливан на мъжете им е позволено от закона да правят секс с животни, но условието е животното да е от женски пол. Ако мъжът се съвокуплява с животно от същия пол го наказват със смърт.

странни сексуални обичаи

2. В Бахрейн лекари от мъжки пол могат да преглеждат женските полови органи, но според законите на страната е забранено да правят това директно. Трябва да ги гледа в отражението на огледало.

3. В Индонезия наказват мастурбиращи с обезглавяване.

4. В Гуам има мъже, чиято работа е да обикалят из провинциалните градчета и да преспиват с девственици, за което на тях им се плаща. Причината за тази приумица е, че в Гуам е забранено на девствениците да се омъжват.

5. В Хонг Конг законът позволява на жените да убият съпрузите си ако те изневеряват, условието е това да стане само с голи ръце. Законът им позволява да убият и любовниците, като там вече няма ограничения и измамената съпруга има пълното право да си избере начина, по който да го направи.

6. В Кали, Колумбия на жените е позволено да правят секс само със съпрузите си и когато това става за първи път майките им трябва да присъстват в стаята и да наблюдават акта.

7. В Санта Круз, Боливия има закон забраняваш мъж да прави секс с майка и дъщеря по едно и също време.

8. На мюсюлманите не им е позволено да гледат гениталиите на труп. Сексуалните органи на покойника трябва през цялото време да бъдат прикрити.

Силва КоенПОДОБНИ ПУБЛИКАЦИИ:
ПО-НОВИ ПОДОБНИ ПУБЛИКАЦИИ:
ПО-СТАРИ ПОДОБНИ ПУБЛИКАЦИИ:

Странни сексуални закони по света - 4.3 out of 5 based on 48 votes

Добавете коментар

Вашето име:
Вашият email:
Заглавие:
Коментар: