КАТ вече НЯМАТ радари

( Vote )
Оценка на читателите: / 1
Слаба статияОтлична статия 

Помните вица, където катаджия спира кола за превишена скорост и казва, че „лазарът” е отчел превишаване на скоростта, а после от близкото дърво слиза колегата Лазар ... Очертава се скоро контрола на скоростта по пътищата ще се извършва именно „по слух” от органите на реда.


КАТ остава без радари. Апаратите, които ловят шофьорите с превишена скорост, масово излизат от строя. А договорите с фирмите в страната, които ги ремонтират, не са подновени. Това съобщил за "Стандарт" високопоставен източник от МВР. В Разград катаджиите вече са се хванали за главата. Там договорът за поддръжка на радарите е изтекъл още през септември 2008 г. „Оттогава работим само с 3 стари уреда и се молим да не се счупят”, оплака се шефът на местната полиция комисар Йордан Димитров. Същото е положението и в останалите големи градове.

Тази новина може да зарадва някого, но лично мен не. Вярно е, че който има скъпа бърза кола вече си е закупил антирадар, който му подсказва кога може да бъде щрафосан от скрити в храстите катаджии. Притеснявам се, че самозабравили се млади мъже сега ще се чувстват свободни и безстрашни да „летят” по пътищата, а практиката е доказала, че повечето жертви на автомобилни катастрофи са в блъснатите коли, отколкото в колата с нарушение.


Силва Коен

 

 чудеса.нет  

 


КАТ вече НЯМАТ радари - 5.0 out of 5 based on 1 vote

Добавете коментар

Вашето име:
Вашият email:
Заглавие:
Коментар: