10-те най-секси мъжки професии

( Votes )
Оценка на читателите: / 9
Слаба статияОтлична статия 

10 най-секси професии

Когато човек избира професия се води предимно от престижността, заплащането, способностите си и т.н., но за мъжете винаги е имало значение как изглеждат в очите на нежния пол. Мит или не, всеизвестно е, че жените харесват мъже в униформи. Възможно е това се дължи на факта, че се е наложил стереотипа, че от униформените мъже се изисква да спортуват и да са в добра форма, на теория това май не е точно така.

Все пак италиански социолози провели проучване, за да дадат отговор на въпроса - кои са 10-те най-секси мъжки професии. В него са участвали над 1000 жени на възраст между 22 и 55 години.

Фаворити в проучването са пазителите на реда - 34% от жените гласували за мъжете в полицейски униформи. Мъжете никога не биха се замисли за подобни дреболии, но анкетираните дами са посочили, че дори и цветът на униформите има значение в класирането. 26% от запитаните посочват като най-секси мъже военните, а 18% - пилотите. 11% имат предпочитания към бодигардовете, а само 8% посочват барманите в категорията секси професии.

Ето и листата с 10-те най-секси мъжки професии:
1. Полицаи
2. Военни
3. Пилоти
4. Бодигардове
5. Бармани
6. Моряци
7. Лекари
8. Готвачи
9. Строителни работници
10. Адвокати

10 най-секси професии

Нямам представа защо от класацията са изпаднали пожарникарите, както и как на предпоследно място са се промъкнали строителните работници. Предполагам, че ако такова проучване бъде направено сред българките резултатите ще са малко по-различни и дамите няма да пропуснат да си го върнат за грубите закачки и подсвирквания когато минават покрай строежи.

Силва Коен

 

чудеса.нет

 ПОДОБНИ ПУБЛИКАЦИИ:
ПО-НОВИ ПОДОБНИ ПУБЛИКАЦИИ:
ПО-СТАРИ ПОДОБНИ ПУБЛИКАЦИИ:

10-те най-секси мъжки професии - 2.9 out of 5 based on 9 votes
Коментари (1)
hehe
1 Вторник, 21 Юли 2009г. 08:17ч.
tedy
suglasna sum moq priqtel otgovarq na variant 5 vuv va6ata klasaciq :)))))))))))

Добавете коментар

Вашето име:
Вашият email:
Заглавие:
Коментар: