Китайска любовна магия неудържимо привлича любимия към вас

( Votes )
Оценка на читателите: / 4
Слаба статияОтлична статия 
китайска магия за любое

Малцина са запознати, че има запазена в тайни книжа от династия Юен в които е описана китайска любовна магия, която е способна да привлече неудържимо човека, който харесвате. Китайците боготворят чудодейната сила на тюркоаза и вярват, че той е в състояние да бъде омагьосан и да накара избранника да се влюби в тях.

Ако искате да опитате тази магия и да омагьосате желания човек, са ви необходими бижу от тюркоаз и съд, направен също от тюркоаз, червено парче плат и червена свещ. В продължение на десет дни неизменно трябва да носите бижуто и поне два пъти дневно да се концентрирате върху образа на любимия и желанието да бъдете с него. Чувствата ви трябва да са чисти. Трябва да осъзнаете, че когато пристъпвате към тази магия обричате душата си на този човек. Ако направите успешно магията никога повече няма да обикнете друг. Ако по някаква причина изгубите, този когото сте привлекли душата ви ще тъжи за него поне докато сте живи. 
 
След като десет дни носите тюркоазеното украшение го свалете и го поставете в съда за още десет дни. Покрийте бижуто с дъждовна вода. На 11-я ден от престоя на украшението в купата отрежете от червения плат парче с големината на носна кърпа. През нощта, между 23 и 3 часа влезте в тъмна стая без мебели, огледала и светлина и оставете там парчето плат, свещта и тюркоазените предмети.

китайска любовна магия
 
Трябва задължително да сте сами. Прошепнете над съда с водата и колието молбата си да се съберете и обречете завинаги с обекта на чувствата си. После запалете свещта и капнете 10 капки восък върху парчето плат. На следващия ден трябва тайно да го допрете до обекта на чувствата си.
 


ПОДОБНИ ПУБЛИКАЦИИ:
ПО-НОВИ ПОДОБНИ ПУБЛИКАЦИИ:
ПО-СТАРИ ПОДОБНИ ПУБЛИКАЦИИ:

Китайска любовна магия неудържимо привлича любимия към вас - 5.0 out of 5 based on 4 votes

Добавете коментар

Вашето име:
Вашият email:
Заглавие:
Коментар: