Диамантени или елмазени гоблени - новото интересно и приятно хоби

( Votes )
Оценка на читателите: / 16
Слаба статияОтлична статия 
диамантен гоблен

Някой ги наричат диамантени гоблени, а други им казват елмазени гоблени. Независимо как ги наричате те са новото интересно хоби за всички любители на гоблени, пъзели и мозайки! Наистина красиво и увлекателно занимание. 

Какво представляват диамантените гоблени?
Ако решите да се забавлявате с това удоволствие, подобно на реденето на мозайка то ще получите схема на гоблена, мъниста и приспособления за нареждане на това малко бижу. 

Основата на елмазения гоблен е намазана с лепило и покрита с фолио. Когато работите е добре да не отлепяте цялото фолио, а да надигате само тази част, която в момента лепите. Някой гоблени изискват лепене на цялата площ, а други само на част от рисунъка.

диамантен гоблен мъниста

Какви видове елмазени/диамантени гоблени има?

Диамантените - елмазените гоблени биват два вида - с квадратни или с кръгли мъниста. Кръглите мъниста се редят чрез специален "молив", който взема от лепилото в комплекта и по този начин едно по едно лепите мънистата на основата. Квадратните мъниста на диамантените гоблени се редят с помощта на пинцети. Всичко необходимо ще намерите в комплекта.

елмазен гоблен
Диамантените картини са ново, забавно и красиво хоби, което се оказва много лесно и приятно. Получава се невероятно красива и блестяща картина. Приятно забавление за свободното време на малки и големи.
 

В последствие гоблена може да поставете в подходяща рамка и да внесете в дома си отблясъците на една красива диамантена картина.

диамантен гоблен

Диамантеният гоблен е предназначен за сръчни, търпеливи и най-вече  за хора с усет към красотата!
 

ВНИМАНИЕ: Диамантчетата са много малки – не ги поставяйте в устата си. Децата трябва да работят само под надзора на възрастен. Диамантените гоблени са подгодящи за деца над +8 години.  

Гоблени диамантени

От къде да се снабдите с Диамантен гоблен?

Най-добра цена на диамантени и елмазени гоблени ще намерите в онлайн магазина ArtIvet.com. Следете редовно страницата им и ще останете приятно изненадани от разнообразието, цените и богатия асортимент и чести обновления на асортимента от диамантени гоблени. 

Диамантени гоблени от ArtIvet.com.

Ето и клип как се работи с диамантените гоблени: 
 


ПОДОБНИ ПУБЛИКАЦИИ:
ПО-НОВИ ПОДОБНИ ПУБЛИКАЦИИ:
ПО-СТАРИ ПОДОБНИ ПУБЛИКАЦИИ:

Диамантени или елмазени гоблени - новото интересно и приятно хоби - 5.0 out of 5 based on 16 votes

Добавете коментар

Вашето име:
Вашият email:
Заглавие:
Коментар: