КАК ДА СИ ИЗБЕРЕТЕ КАЧЕСТВЕН ДИАМАНТЕН ГОБЛЕН

( Votes )
Оценка на читателите: / 13
Слаба статияОтлична статия 

диамантен гоблен

Нека надигнем булото и погледнем от къде пристигат красивите и блестящи диамантени гоблени. Вярваме, че сте си задавали въпросът защо има разминавания в цените и защо разни жени продават чрез социалните мрежи толкова евтини такива. Нима сайтовете, които ползват отстъпки за количества и редовен внос не могат да дадат по-добра цена?

Първо ще уточним, че всички диамантени и елмазени гоблени пристигат от Китай. Качеството, разнообразието и цените в пъти превъзхождат „алмазная вышивка“, която предлагат руските производители.

 

След това ще ви разкрием тайната на разликата в цените – а именно както повечето стоки и диамантените гоблени се разделят на I-во, II-ро и III-то качество. Китайската република стимулира намирането на пазари чрез Интернет и множество китайски сайтове предлагат директна продажба и безплатна доставка по пощата на евтина, третокачествена стока. Грешно е схващането, че в Китай всичко е евтино – в безплатния транспорт няма нищо безплатно и изпращача плаща значителна сума. Сами се досещате, че след като плати транспорта и застраховката колко всъщност му остава като цена на стоката, която ви изпраща – няколко долара. В тези няколко долара влиза стойността на гоблена, труда и печалбата. Вече сте наясно, че сте си закупили стока за 1-2$ и няма как да очаквате нещо значително и качествено за тази цена!

 

В повечето случаи ще получите пратките си в пощенския клон, но във всички случаи рано или късно ваша пратка ще изчезне. За рекламация или изпращане на липсващи мъниста просто забравете. Друго, за което трябва да знаете е, че купувайки от китайски сайт давате достъп до банковата си сметка. И ако на юнашко доверия приемате китайците за работливи и честни мравчици, то трябва да знаете, че 70% от интернет пиратството по един или друг начин е свързано с Китай. Няма как да сте сигурни, че Вашата банкова сметка, кодовете и всичко, което сте въвели за покупката няма да бъде продадено на трети лица!


В социалните мрежи редица жени продават анонимно диамантени гоблени с пълно или частично лепене на ниски цени. Звучи чудесно и може би за някой причината се дължи на това, че те са добри самарянки, които не слагат големи надценки. Но това въобще не е така. Ниските цени се дължат на факта, че купуват евтина, III-то качествена стока. Възможно е вие да не забелязвате разликата, но за да е ниска цената на един гоблен то те са закупили гоблени, за които канавата /основата за лепене/, лепилото, диамантите и цветността на отпечатъка и диамантите са с по-ниски характеристики и имитации на качествените производители. Също така всичките тези продавачки внасят пратките по пощата с фалшиви документи и избягват държавните такси /мито и ДДС/. За някой плащането на данъци към държавата е напълно излишно, но тогава нямате право да изисквате детски надбавки, добро безплатно образование, работеща полиция и съдебна система и т.н. след като смятате, че няма нужда от държавните институции /а те няма как да работят без пари/. Все пак нищо в света не работи на принципа само да получаваме!

 

Купувайки такъв гоблен сте напълно наясно, че участвате във финансово престъпление и рано или късно е възможно да ви въвлекат в съдебно дело, тъй като е невъзможно митническа администрация, комисията за защита на потребителя и данъчна финансова служба да не надушат измамниците. Разследвайки измамата вие вероятно ще бъдете в листа с потребители, които са получили пратка от подсъдимите. Всички куриери са задължени да съдействат на държавните институции и да предоставят пълна информация.

Вече сте забелязали, че гоблените са с пълно или частично лепене. Трябва да знаете, че тези, които са с частично лепене са най-ниският клас гоблени. Продават се на килограм от Китай и производителят им дава до 4 години задържане на мънистата. За трайност на цветовете на изпринтената картина и ненабръчкаване на канавата с времето гаранция няма.  От тук идват и ниските им цени.

 

Попитахме АртИвет – най-големият сайт за диамантени гоблени, на какво държат при поръчката на диамантени гоблени.

 

Отговорът на този простичък въпрос ни учуди със сложността си:

 

АртИвет.com купуват само гоблени I-во качество. Че сте закупили такъв гоблен гарантира логото на фирмата в горния ляв ъгъл на канавата. Държат гоблените да бъдат комплектовани също с първокачествени 2,5 мм. диаманти. Производителят специално за тях купува и комплектова гоблени, чиито диамантчета имат правилни, остри ръбове с точно определен брой разрези. Това гарантира диамантения блясък на гоблена. Фирмата заплаща за двойно преброяване на поставените в комплекта диаманти. Гобленът винаги е придружен с инструкция, която се явява и гаранция за подмяна или рекламация. Фирмата е официален вносител и плаща всички митнически и държавни такси. За да не чакат дълго нейните клиенти заплаща допълнително за възможно най-бързия внос. Като комплимент към своите клиенти доставката е безплатна /дори и със сключен договор тя никак не е евтина/.

 

От АртИвет ни доказаха, че гледат изключително сериозно и отговорно на ангажимента, който поемат към своите клиенти. Както казват самите те фирмата продава удоволствие и красота и се стреми нейните клиенти да са доволни!

 

 


 

 ПОДОБНИ ПУБЛИКАЦИИ:
ПО-НОВИ ПОДОБНИ ПУБЛИКАЦИИ:
ПО-СТАРИ ПОДОБНИ ПУБЛИКАЦИИ:

КАК ДА СИ ИЗБЕРЕТЕ КАЧЕСТВЕН ДИАМАНТЕН ГОБЛЕН - 4.2 out of 5 based on 13 votes

Добавете коментар

Вашето име:
Вашият email:
Заглавие:
Коментар: