Сбъднете желанията си с лесен ритуал

( Votes )
Оценка на читателите: / 17
Слаба статияОтлична статия 
Всеки човек има желания - силни, слаби, трайни и временно, а понякога дори обсебващи. Понякога тяхното сбъдване на зависи от нас, а ни се иска да имаме помощ свише или вълшебна пръчица, с която да си помогнем. Ние ви предлагаме РИТУАЛ ЗА СБЪДВАНЕ НА ЖЕЛАНИЯ. 


ритуал за сбъдване на желанияОбмислете добре желанието си. Формулирайте го в ума си и си го представете ясно. Напишете го на лист хартия. Вашето желание не трябва да съдържа отрицание и въобще думата "не". То трябва да е положително и утвърждаващо. Например "Да съм щастлива и доволна на стабилна работа!". или "Здрава и стройна съм! Лесно поддържам теглото си!". 
Вашето желание не бива да желае никому зло - това е много важно, защото вашата отрицателна енергия ще се върне при вас като бумеранг. 
Напишете желанието си на лист хартия. Сгънете го и поставете над листа чаша с вода. Съберете длани и си представете живота си с вече сбъднато желание. Постойте така с мечтата в главата си. После си представете, че енергията на желанието е между дланите ви. Потъркайте ги и ги разделете. Обгърнете чашата без да я докосвате. Продължавайте да мислите за желанието си. Повторете твърдението, написано на листа няколко пъти. Повтаряйте го убедително, усетете как сте уверена, че това е точно така. Изпийте чашата с вода бавно и с чувството, че желанието ви вече идва към вас. Правете този ритуал сутрин и вечер докато вашето желание се сбъдне. 


ритуал за сбъдване на желания

Този ритуал наистина действа! Изпълнил е желанията на хиляди хора. Ако желанията ви са повече от едно то правете ритуала на ден само за едно желание, а в следвашия ден за друго желание. Но е важно да сте последователни и постоянни. 

Ако желанието ви е свързано със здраве, то водата в чашата става целебна. Ако не успеете да изпиете водата не я изливайте в канала, а полейте някое цвете. 
 ПОДОБНИ ПУБЛИКАЦИИ:
ПО-НОВИ ПОДОБНИ ПУБЛИКАЦИИ:
ПО-СТАРИ ПОДОБНИ ПУБЛИКАЦИИ:

Сбъднете желанията си с лесен ритуал - 4.6 out of 5 based on 17 votes
Коментари (1)
Техника за сбъдване на желание
1 Понеделник, 27 Юни 2016г. 20:36ч.
Genoveva
Това е магия за желания не е опасна както много биха казали! За да започнете са ви нужни: 1) 3 свещи няма значение какъв цвят са само да не е червено за любов или черно за черна магия...какъвто имате под ръка(свещите трябва да са малки без свещник) 2) чиния по ваш избор 3) захар не на бучки Какво правите: Сложете свещите на най-високото място в къщата , като ги поставите в чиния със захар ,която разпръсквате във чинията около свещите.Запалете свещите и ПОМОЛЕТЕ вашите ангели пазители за 3 желания: Свети Rafael Свети Michael Св.Gabriel. Много внимавайте имате само три и то в основен ред: 1 желание за бизнес(но не за пари като материално благо) 2 желания за любов 3 и последно за нещо което мислите че е непосилно на вас да ви се случи. Само последното правило - Побликувай тази магия след 3-я ден и на 4 ще види какво става! Няма разочаровани!

Добавете коментар

Вашето име:
Вашият email:
Заглавие:
Коментар: