МОНИКА БЕЛУЧИ - 50 ГОДИНИ ЖЕНСТВЕНОСТ И КРАСОТА

( Votes )
Оценка на читателите: / 4
Слаба статияОтлична статия 

моника белучи
Знаете я като Моника Белучи, а името и е Мо̀ника Анна Мария Белу̀чи. Най-известната и сексапилна италианска актриса. 


Моника не винаги е знаела, че ще покори света с красотата си, затова е учила и право, но модния подиум и голямото кино са прекъснали тази пътека от живота и. Сега можеше да е най-красивата адвокатка в Италия, но за наша радост тя е световно известна актриса, която е снимала над 30 филма, част от които са: Малена, Дракула, Матрицата, Астерикс и Обеликс: мисия Клеопатра, Братя Грим, Тайни агенти, Стреляй смело, Под подозрение, Страстите Христови, Баария и др. 


Омъжена за известния френски актьор Венсан Касел, от когото има две дъщери с красивите имена  Дева и Леони. След раждането на нейните момичета Моника Белучи не се чувства секссимвол, а поставя семейството на първо място. 


Моника белучи и дъщеря и Дева

Но дори и съпруга и майка Моника Белучи си остава една от най-красивите, женствени и съблазнителби жени на екрана. За своята красота тя казва, че: Красотата е като маската. Според нея хората си мислят за вас по един начин и не се вълнуват коя сте всъщност. Интересува ги с коя рокля сте се появили на червения килим или какво червило ползвате. Не се и замислят, че десет минути преди събитието може би съм давала инструкции на бавачката или сутринта съм се събудила с главоболие и черни кръгове под очите си. Както казва Оскар Уайлд: „Красотата предизвиква любопитство, но носи самота”.

моника белучи сега

Това е кратката и съвсем човечна история на чернокосата италианка с пословично чувствени устни, божествени извивки и пленителен поглед. Макар и на 50 години тя все още е модел за подражание на жени от всяко поколение, етноси и класи. 

моника белучи години

 Моника Белучи е и модел на модна кампания на D&G, която я представя с чувстена и топла фотосесия, партнирайки си с младата маникенка Бианка Балти. Снимките са направени в Портофино и макар Бианка да е в най-големия си разцвет и младост то 50 годишната Моника Белучи я засенчва с красотата си! 

Моника белучи стара


Тя не е млада, тя не е прекалено слаба но е ПРЕКРАСНА!


Красотата не се определя от годините и килограмите! 

Силва Коен

 


ПОДОБНИ ПУБЛИКАЦИИ:
ПО-НОВИ ПОДОБНИ ПУБЛИКАЦИИ:
ПО-СТАРИ ПОДОБНИ ПУБЛИКАЦИИ:

МОНИКА БЕЛУЧИ - 50 ГОДИНИ ЖЕНСТВЕНОСТ И КРАСОТА - 5.0 out of 5 based on 4 votes

Добавете коментар

Вашето име:
Вашият email:
Заглавие:
Коментар: