Силата на екстракта от грейпфрут

( Votes )
Оценка на читателите: / 7
Слаба статияОтлична статия 
Доказано е, че екстрактът от грейпфрут унищожава повече от 800 разновидности на бактерии и вируси, 100 разновидности на гъбички и плесени и много паразити. Например: Стафилококи, Стрептококи, Салмонела, Е.Коли, Клебсиела, Шигела Дизентерия и Хламидия, Хеликобактер Пилори, Листерия, Кандида Албиканс и Аспергилус Нигер. Също така Херпес Симплекс тип 1 и грипни вируси.

Екстрактът от грейпфрут унищожава Гардиа Ламблиа и Ентамоеба Хистолитика. Тези амебни паразити поразяват както хората, така и животните. Предават се чрез заразена или развалена храна (сурови плодове и зеленчуци), чрез водата (потоци, езера, плувни басейни) или замърсени повърхности. Този вид паразити са причина за много болестни състояния, включително диария и дезинтерия. Доказано е, че екстрактът предпазва от и спира т.н. 'пътническа' диария - дизентерията. Той може да бъде взиман като превантивно средство преди или след консумиране на замърсена храна или вода.

Сравнявайки го с 30 вида ефективни антибиотици и 18 доказани средства за унищожаване на гъбички, лабораторни изследвания показват, че екстрактът от грейпфрут действа така добре, както и тестваните агенти, без да притежава вредните странични ефекти, които обикновено съпътстват употребата на антибиотици. Лекарите натуропати са открили ползата от прилагането на екстракта върху техни пациенти, страдащи от различни стомашни проблеми. Според д-р Л. Галанд от Ню Йорк, при Кандидози прилагането на екстракта от грейпфрут се оказва също толкова ефикасно, както редица лекарства срещу Протозоа (Едноклетъчни паразити, които може да се намират и в здрав организъм, без да причиняват заболяване. Болестотворните си свойства проявяват, когато човешкият организъм е с намален имунитет). Тези лекарства, като цяло, са токсични и не може да бъдат прилагани продължително време, докато екстрактът може да се употребява в продължение на седмици или месеци, като продължителното приложение е успешно при хронични инфекции, предизвикани от протозоа.

Чрез екстрактът се подобрява чревната флора, като се премахват вредните бактерии. Той облекчава организма при много страдания, предизвикани от патогените и подпомага имунната система. Поради широкоспектърните си качества екстрактът от грейпфрут се използва успешно при редица заболявания, свързани с понижаване на имунитета. Непрекъснато нараства броят на хората, които го използват като предпазно средство срещу гъбички, бактерии, вируси, паразити и вторичните инфекции, които са често срещани при болните от СПИН.

Екстрактът от грейпфрут оказва благоприятен ефект върху сърцето - той съдържа съставки, които намаляват холестерола и почистват някои от артериалните отлагания, известни като плаки.


идома.ком


ПОДОБНИ ПУБЛИКАЦИИ:
ПО-НОВИ ПОДОБНИ ПУБЛИКАЦИИ:
ПО-СТАРИ ПОДОБНИ ПУБЛИКАЦИИ:

Силата на екстракта от грейпфрут - 4.4 out of 5 based on 7 votes

Добавете коментар

Вашето име:
Вашият email:
Заглавие:
Коментар: