20 съвета от двойки, които имат трайна връзка

( Votes )
Оценка на читателите: / 0
Слаба статияОтлична статия 
alt За съжаление, не всеки от нас знае тайната на трайната връзка и много пъти в крайна сметка се разделяме, без дори да знаем причината. Прочетете за 20 съвета от двойки, които имат дългосрочни връзки:

1. Как беше днес?' това е много важен въпрос

Фактът, че ви интересува какво е правил на работа, как е минала важна среща или има ли проблеми, е може би най-голямото доказателство за любов. Попитайте го как е минал онзи ден, но избягвайте да настоявате, ако не иска дискусия в момента.

2. Не вземайте под внимание състезателните дискусии

Не позволявайте на споровете да разрушат връзката ви, а напротив, поучете се от тях и те ще ви помогнат да заздравите връзката си с партньора. Дългите двойки винаги поставят връзката над аргументите, независимо от тяхната интензивност.

3. Трябва да поемете задълженията си

Една връзка изисква задължения и компромиси, независимо колко е красива и колко добре се разбирате. Независимо дали отделяте време да се видите или се отказвате от занимание, което ви харесва, срещите с партньора трябва да са приоритет.

alt4. Кажете му, ако не се интересувате от дадена тема

Ако ви покани на среща с момчетата или на занимание, към което не сте запалени, бъдете честни и му кажете, ако нещо не ви харесва. Ако обясните по мил начин, че не се интересувате от дадено занимание, той определено ще разбере и няма да настоява.

5. Малките неща имат значение!

Доказателство, че познавате партньора си много добре е, че знаете какви неща му харесват, но и кои не. Изненадвайте го с малки жестове на внимание от време на време, като вечеря в любимия му ресторант, много желана видео игра или изненадващо пътуване до любимия му град.

6. Не настоявайте да му звъните на места, където не се чувства добре

Ако гаджето ви мрази да ви придружава на пазаруване, в салона за красота или на двойна среща с приятелката ви, тогава не трябва да настоявате. Има неща, които просто е по-добре да правите сами или в компанията на приятели, за да не го поставяте в неудобна ситуация.

7. Сутрешната целувка

Тайната на дълголетните двойки се състои в малки, но ефектни жестове. Партньорите имат малък ритуал, който се състои от целувка всяка сутрин, когато партньорът тръгва за работа, и една вечер, когато се върне, за да му покажете, че ви липсва.

alt8. Отнасяйте се със семейството му възможно най-добре

За всеки от нас семейството е изключително важно и за успешна връзка с партньора ви трябва да имате необикновени отношения преди всичко с неговите родители. Обаждайте им се от време на време, посещавайте ги от време на време и разпитвайте любимия си за състоянието на родителите му, показвайки му, че ви е грижа.

9. Поставете го на първо място

Дори и да сте направили планове с момичетата за една вечер, вашето гадже заслужава цялото ви внимание, така че не се колебайте да отмените плановете си, за да прекарате повече време с него. С годините ще ставате много по-заети и ще съжалявате за изгубеното време.

10. Казвай, че те обичам по-често!'

С течение на времето двойките забравят двете изключително важни думи. Дори и да сте заедно от много години, не забравяйте да изразявате чувствата си възможно най-често, за да запазите романтиката във връзката си възможно най-дълго.

11. Грижете се за партньора си

Независимо дали е болен или уморен, вашият партньор се нуждае от вашата помощ, независимо от плановете, които имате. Бъдете с него и му помагайте с всичко, от което се нуждае, без да се оплаквате или да изглеждате притеснени. Със сигурност и той ще го направи.

alt12. Не си прави шеги със себе си с други хора

 
Има неща, които вашият партньор ви разкрива, защото ви вярва, и ваше задължение е да не разкривате тези тайни на други хора. Да говорите за проблемите на гаджето си с други хора и да се шегувате с него е знак на неуважение, което ще изложи връзката ви на риск.

13. Помогнете му, когато е уморен

Когато вашият партньор е имал натоварен ден в офиса, вие поемате неговите задължения у дома. Независимо дали трябва да изхвърлите боклука, да разходите кучето или да отидете на автомивка, не се колебайте да му помогнете. Това ще го впечатли и ще помогне на вас, когато сте в подобна ситуация.

14. Бъдете точни!

 
Въпреки че не го осъзнаваме, много спорове започват от факта, че някой от партньорите закъснява. Ако не сте точен човек, опитайте се да се подготвите по-рано, за да избегнете неприятна ситуация с любимия и евентуална кавга.
 

15. Споделете плановете си с него

Ако искате да отидете на пазар или в града с приятелките си след цял ден в офиса, информирайте приятеля си. По този начин ще избегнете състезателна дискусия, а той ще може да крои планове, докато ви няма.

alt16. Защитавай го!

 
Вашият партньор представлява вашия избор и е важно да го защитавате пред всеки, независимо дали говорим за приятели или дори за вашето собствено семейство. Отнесете се към ситуацията учтиво, но не се колебайте да подкрепите гледната си точка по отношение на приятеля си.

17. Винаги отговаряйте на телефона

Друг жест, който изглежда маловажен, но е изключително важен, е винаги да отговаряте на съобщенията и обажданията на партньора си. Важна ситуация може да се намеси по всяко време, а игнорирането на обажданията на партньора ви води до безкрайни спорове и противоречиви дискусии.

18. Не се карайте, когато отивате на почивка

На почивка могат да възникнат всякакви неприятни ситуации, които понякога могат да доведат до сериозни спорове. Опитайте се да се насладите на моментите на почивка, прекарани заедно, и избягвайте враждебните дискусии, защото всеки проблем може да бъде решен по-бързо, ако работите в екип.

19. Бъдете спонтанни!

Спонтанността е важен елемент от всяка дълготрайна връзка, защото запазва страстта в двойката. От време на време правете жестове, които партньорът ви не очаква, но за които със сигурност знаете, че ще оцени.

20. Обичайте го безусловно!

Истинските чувства са най-важни, така че обичайте любимия си, независимо от малките недоразумения, които понякога възникват между вас.

 


ПОДОБНИ ПУБЛИКАЦИИ:
ПО-НОВИ ПОДОБНИ ПУБЛИКАЦИИ:
ПО-СТАРИ ПОДОБНИ ПУБЛИКАЦИИ:

Добавете коментар

Вашето име:
Вашият email:
Заглавие:
Коментар: