Хороскоп за утре - дневен хороскоп

Хороскоп за 02.06.2020

( Votes )
Овен
Днес можете не само приятно да прекарате времето, но и да постигнете значителни промени в личния си живот, които ще бъдат с положителен знак. Наистина, за това ще са нужни търпение и предпазливост, но за щастие тези чувства в момента не са Ви чужди. Вие сте малко по-сериозни от обичайното, и навярно това ще се хареса на близките Ви. За тях Вие ще бъдете и надежден помощник , и добър съветник. В края на деня настроението Ви ще се развали - на пръв поглед - без всякаква причина. Затова за вечерта е по-добре да не си планирате някакви уморителни занимания, светски мероприятия и съвсместна работа.

Продължение...

 

Хороскоп за 01.06.2020

( Votes )
Овен
Вие сте огнено кълбо и всеки, който Ви познава повече от 10 минути, ще се съгласи с това. По тази причина, когато получите бележка, позвъняване или многозначителен поглед, и бидейки това, което сте, направете , което можете най-добре - отреагирайте импулсивно. За много от нас се подразбира, че това означава по-предпазово, вежливо поздравление или тайно ръкостискане. Но не и за Вас! Вие незабавно ще поискате да разберете, в колко утре вечер да отидете за този човек, а това ще проработи по сякаш по магически начин.

Продължение...

 

Хороскоп за 31.05.2020

( Votes )
Овен
Непредсказуемост – ето как се нарича днешната Ви игра. За щастие Вие просто я обожавате. Значи ли това, че тя ще Ви вдъхнови да проявите още по-голяма импулсивност и готовност за ентусиазъм, отколкото обичайно? Може и да Ви бъде до някъде трудно да се съсредоточите, и още по-трудно да останете на едно място, за да приключите с текущите проекти. Но така или иначе, е добре да се постараете! Никога не се знае, кой може да Ви наблюдава в дадения момент...

Продължение...

 

Хороскоп за 30.05.2020

( Votes )
Овен
Днес рискувате да се заседите със своя любим човек до късно, в разговори за това-онова. Дали споменатото ще бъде приятно и за двамата, на звездите е трудно да кажат, но за да го прекъснете заради няколко часа сън, ще е трудна задача. Явно силата на волята ще ви потрябва.

Продължение...

  

Хороскоп за 29.05.2020

( Votes )
Овен
Добре запомнете всичко, което ще се случи днес. Някога ще дойде онзи ден, когато ще започнете да учите своето дете или внук за нещата от живота, и ще засегнете любовните отношения. Точно тогава ще са Ви нужни тези знания и опит, които ще извлечете от този, както Ви се струва най-обикновен ден.

Продължение...

 

Хороскоп за 28.05.2020

( Votes )
Овен
Много благоприятно време за всякакви оригинални инициативи. Най-успешни ще са мероприятията, имащи за цел колективно благо, а не личен успех или постигане на някаква друга индивидуална изгода. За днес смело може да насрочвате и организирате приятелски срещи, някаква презентация, изложба или конференция. Трябва да си помислите, че при Вас всичко е под контрол, когато получите огромен сюрприз, който ще Ви накара да се спрете. Хубавото във всичко е това, че сюрпризът доказва, че някой мисли за Вас. Това също е не лош период за обчуване посредством Интернет и регистрация в нов за Вас дискусионен форум. Не е изключено по този начин да си намерите и нови приятели.

Продължение...

 

Хороскоп за 27.05.2020

( Votes )
Овен
Във всеки диалог, в който влизате, трябва да проявите малко повече вежливост, любезност и дипломатичност. Ако предварително издемонстрирате на събеседника своите мирни намерения, беседата ще стане много по- продуктивна. Това не е най-подходящото време за започване на нова работа или каквато и да било дейност. Укрепвайте партньорските връзки и без да бързате, завършвайте започнатото. Съпружеските взаимоотношения през това денонощие ще станат по-меки, нежни, дружелюбни и хармонични. Възползвайте се от тези обстоятелства, ако искате да загладите някава своя вина, или последиците от неотдавнашна разправия.

Продължение...

  

Страница 206 от 459

<< Начало < Предишна201202203204205206207208209210Следваща > Край >>