Упражнения за отслабване, препоръчани за мързеливи хора

( Votes )
Оценка на читателите: / 0
Слаба статияОтлична статия 
 altТрябва да признаем, че не всеки човек е привлечен от движението, особено ако е свикнал дълго време да се движи в седнало положение. За съжаление, здравословното хранене не е достатъчно и се нуждаем и от физически упражнения. Няма смисъл да тичате из парка, ако не ви харесва, или да ходите на фитнес, ако не можете да си го позволите, когато можете да правите много прости и приятни упражнения направо в уюта на собствения си дом и няма да загубите повече от 5-10 минути на ден.

Хубавото е, че упражненията имат желания ефект, независимо по кое време на деня сме избрали да ги правим, така че липсата на свободно време не е оправдание. Затова решихме да ви разкрием най-удобните упражнения, които да зарадват дори най-заетите или най-мързеливите хора, за да им помогнат да изгорят калориите и да тонизират мускулите. Ако все пак успеете да отслабнете, може да се събудите с увиснали мускули и кожа и тогава да имате комплекс от това, но с нашите упражнения можете да бъдете спокойни. Упражненията за мързеливи са простата и бърза алтернатива на класическите упражнения, за които всички знаят, че дават най-добри резултати по отношение на желания силует.

При много хора подкожните мазнини се намират строго в определени области, които често са трудни за обработване. Решението би било да се изберат упражнения, които стриктно да обработват проблемната зона, и ако се грижите да тренирате 2-3 пъти седмично за поддържане, мазнините никога повече няма да се натрупват.

Ето кои са упражненията, които трябва да правите ежедневно, за да постигнете желаните резултати:

1.Упражнение за стройни крака, тонизирани бедра и ръце

 alt
Всичко, което трябва да направите, е да застанете на леко наклонен крак, като използвате ръката под себе си, и да сгъвате крака във въздуха нагоре и надолу. Необходими са 15 повторения  на всеки крак.
 

2.Упражнение за дупе и вътрешна част на бедрата

 alt
Въпреки че упражнението може да се изпълнява и без ластик, трябва да знаете, че резултатите така или иначе са добри, като единствената разлика е, че с ластика малко увеличавате трудността. Кракът се повдига 12 пъти. Тайната е кракът да се повдига настрани, а не назад.
 

3.Уникално упражнение сумо за долната част на тялото

 alt
Колкото и забавно да изглежда това упражнение, то е лесна алтернатива на класическите клекове, а резултатите са много по-добри, защото при него работят всички мускулни групи. Ще се отървете от мазнините на места, от които никога преди не сте успявали да се отървете, и е много по-лесно за изпълнение, отколкото изглежда. Тайната е в това, че трябва да тичате бавно, а не бързо, за да получите най-добри резултати. Просто трябва да направите класическото разгъване на клек нагоре-надолу, само че краката ви трябва да са максимално раздалечени. Така дори ще тренирате изключително добре вътрешната част на бедрата. Необходими са 25 повторения  и 10 секунди почивка между тях. 

4.Упражнение за корем и крака
alt

Всички мразят класическите коремни преси и това е така, защото те са трудни за изпълнение. Това упражнение идва на помощ на всички и хубавото е, че можете да използвате всеки аксесоар в ръцете си, а именно топка, бутилка с вода или дори малка или средна възглавница. Тайната е да седнете на дупето си с крака във въздуха, торсът ви да е в позиция като на снимката и да завъртите торса наляво-надясно с помощта на аксесоара. Коремът трябва да е напрегнат по време на цялото изпълнение и са необходими 15 повторения. Така ще тренирате много добре както долната част на корема, така и косите мускули.
 

5.Упражнение за цялото тяло

 alt
Легнете върху твърда постелка или върху постелка за йога или фитнес и повдигайте по един крак. Укрепването на краката ще ви помогне да тренирате всички мускули в долната част на тялото, както и долната част на корема. Необходими са 12 повторения.
 

6.Забавно упражнение за всички мускулни групи 

 alt
Това също е добро кардио упражнение, при което трикът е да докоснете лакътя на едната ръка с противоположното коляно. Ще тренирате особено добре косите коремни мускули. Необходими са 15 повторения.
 
 
Не забравяйте да се хидратирате много добре след изпълнението на упражненията, а не непременно преди това.

 


ПО-НОВИ ПОДОБНИ ПУБЛИКАЦИИ:
ПО-СТАРИ ПОДОБНИ ПУБЛИКАЦИИ:

Добавете коментар

Вашето име:
Вашият email:
Заглавие:
Коментар: