Лесно и забавно: Ето как да оптимизирате почистването у дома и да постигнете перфектни резултати

( Votes )
Оценка на читателите: / 10
Слаба статияОтлична статия 

За някои дейности ние трудно намираме време, може би защото те не са ни особено приятни, но винаги може да променим нагласата и подхода си

Рутинното почистване на дома не винаги е приятна задача, особено когато сме изморени и желаем да обърнем внимание на любимите си занимания. Е, ако не сме гласували доверие на професионална фирма, явно ще трябва да се справяме по някакъв начин и сами. 

Ето как може да промените подхода и нагласата си към тези задължителни дейности, за да ги направите по-разтоварващи и да се справите с лекота: 

Музикален фон

Може да осигурите забавление и за съседите си, но ако смятате, че стилът ви няма да им е по вкуса, снабдете се със слушалки. 

Музиката определено може да промени изцяло преживяването ви, дори и то да е с прахосмукачка в ръка. Тъкмо ще се раздвижите по-активно през уикенда и после ще се наслаждавате на дълго следобедно кафе.     

Приятелска сбирка

Ще се изненадате колко желаещи може да съберете, ако намерите начин да ги „подкупите“ подобаващо. Срещу вкусен обяд, бутилка вино и десерт за разкош, бъдете сигурни, че повечето ви приятели ще откликнат на поканата ви за... съвместно почистване.

Всъщност тази идея никак не е на майтап, а може и да ви помогне в моменти, в които наистина си търсите компания, дори и само от някой, който ще стои на дивана, а вие ще имате стимул да приключите скоростно с ангажиментите си. 

Игра с победител и награда

Ако горната идея не ви послужи, а имате близки в семейството, значи е време за игра. Разбира се, стимулите определено дават своя ефект, затова ви е необходима също и награда. 

Малките членове с удоволствие биха се включили в предизвикателството. Ще ги видите в нова светлина, оказва се, че те се справят чудесно, трупат точки за изчистването на максимален брой места от жилището и се радват да бъдат победители. 

Удовлетворение и изненада след края

Дори да не го направите целенасочено като игра, както е в предишния пример, то винаги може да си поставите за цел да се наградите подобаващо след цялостното почистване. 

Дали ще е разходка със сладолед, кино премиера на филм, шопинг в мола, задоволете капризите и намеренията си, за да усетите не само удовлетворението накрая, но и радостта от хубавата страна на живота.   

Винаги, когато има вариант да го направите по-лесен и спокоен, стремете се да инвестирате в тази мисия. 

Започнете сега и посетете сайта на Reflex M, за да се възползвате от безплатен първоначален оглед на дома ви и конкретен план за действие. 


ПОДОБНИ ПУБЛИКАЦИИ:
ПО-НОВИ ПОДОБНИ ПУБЛИКАЦИИ:
ПО-СТАРИ ПОДОБНИ ПУБЛИКАЦИИ:

Лесно и забавно: Ето как да оптимизирате почистването у дома и да постигнете перфектни резултати - 3.8 out of 5 based on 10 votes

Добавете коментар

Вашето име:
Вашият email:
Заглавие:
Коментар: