Виж своя Хороскоп за утре и вдругиден! Разбери какво те очаква и бъди готов с  отговорите преди да са ти задали въпросите! При нас ще откриеш още:

Хороскоп за АПРИЛ 2018

( Votes )

Овен

За  Вас  този  месец  ще  бъде  време  за  активни  промени, нови  идеи  и  обновяване  на  енергетиката. В  това отношение  началото  му  може  да  се  окаже  доста  забързано и  неспокойно. Не  всички  от  обкръжението Ви  ще  откликват  на  призивите  и  ще  приемат идеите  Ви и  това  може  да  се  окаже  причина  за  разочарование  от  партньорите  и  загуба  на  надежда. В  професионалната  сфера  също  може  да  се  стигне  до  големи  трансформации. Съобразявайте  се  с  всичко в  стремежа  си  към  новости  и  реформи  и  вб=нимателно  се  отнасяйте  към  трядициите  и  популярните  идеологии. Втората  половина  очаквайте  като доста положителен  период, когато  съдбата  ще  Ви  съпътства  и  покровителства.  Помислете  и  за  здравето, и  за  духовното  си  усъвършенстване, защото  това ще  Ви помогне  да  заемете  по-високо  положение  в  обществото.

Продължение...

 

Хороскоп за 08.04.2018

( Votes )
Овен
През това денонощие не владеете прекалено добре ситуацията, особено ако принадлежите към типичните представители на своя знак. Препоръчва се, да се въздържате от всякакви важни начинания. Ако участието Ви в официални мероприятия или рутинния работен процес се явява за Вас необходимост и не можете да го избегнете, опитайте се да акцентувате на неочакваните, тайни или смешни особености на Вашата работа, но не бъдете прекалено сериозни. Ако Ви посети творческо вдъхновение, ще бъдете в състояние изцяло да се потопите в уединена работа.

Продължение...

 

Хороскоп за 07.04.2018

( Votes )
Овен
Не трябва да се безпокоите от някои проблеми, свързани със здравето, които в последно време са Ви безпокоили, защото много скоро всичко ще отзвучи. Може да помислите, че това е станало, защото в последно време сте били много заети и не сте имали никаква възможностда пътувате, но всъщност причината не е в това. Просто е дошло време да оздравеете. Ако искате, може да се посъветвате с лекар, за да бъдете по-спокойни.

Продължение...

  

Хороскоп за 06.04.2018

( Votes )
Овен
Утрешният ден ще донесе нови проблеми, които предстои да решите заедно със своя любим човек, а в карен случай - поединично. Но за това сега просто не си заслужава да мислите. Звездите препоръчват да живеете в днешния ден и да получите от него максимум радост и удоволствия.

Продължение...

 

Хороскоп за 05.04.2018

( Votes )
Овен
Понякога е доста трудно да бъдат разпознати новите идеи, особено в дни като днешния, когато ще мислите за хубавите новини, чути от някого. Не трябва да се страхувате - лесно ще съумеете да поддържате гората, които обичате, и при това да впечатлите онези, на които се възхищавате. Обърнете внимание на положителното въздействие – това е знак, който Ви показва пътя към нов начин на мислене. Хората, които са около Вас прекрасно знаят, че сте способни на повече от това, което може да се види на пръв поглед. Така че им повярвайте, ако казват, че сте способни да поместите планина...

Продължение...

  

Страница 269 от 375

<< Начало < Предишна261262263264265266267268269270Следваща > Край >>