Брат пит катасторфира

( Vote )
Оценка на читателите: / 1
Слаба статияОтлична статия 
 
 

altБрад Пит се пребил с мотора си, заради фотограф, който го преследвал из улиците на Лос Анджелис. В стремежа си да заснеме актьора, папаракът ударил задната гума на машината му с автомобила си. 

 

Макар че сблъсъкът бил лек, това нарушило баланса на Брад Пит и той се блъснал в колата, която се движила пред него. Актьорът паднал от мотора, но за щастие скоростта, с която се движил, била малка и той не пострадал сериозно.  

На тротоара, бащата на шест деца, разгледал пораженията по мотора и поговорил със свои фенове, които станали свидетели на инцидента. След като се уверили, че всичко с любимеца им е наред, почитателите на звездата предложили да помогнат с пренасянето на возилото и да го закарат до дома му.  

 

 

 

 

 

Въпреки че Брад Пит не бил виновен за инцидента, той предложил на шофьора, в чиято кола се ударил, да поеме разходите по щетите на автомобила му.  Звездният актьор е поредната холивудска личност, която претърпява инцидент предизвикан от папараци.

Преди няколко дни дъщерята на певеца Лайънъл Ричи - Никол, катастрофира, докато „бягала" от преследващия я фотографи. Автомобилът със синовете на Майкъл Джексън също беше ударена от кола с двама папараци, които се опитвали да ги заснемат.

 

хотнюс.бг

 

 

 

 

 ПОДОБНИ ПУБЛИКАЦИИ:
ПО-НОВИ ПОДОБНИ ПУБЛИКАЦИИ:
ПО-СТАРИ ПОДОБНИ ПУБЛИКАЦИИ:

Брат пит катасторфира - 1.0 out of 5 based on 1 vote

Добавете коментар

Вашето име:
Вашият email:
Заглавие:
Коментар: